ΛεΜπρόν: Τραυματίστηκε, συνέχισε το ματς και αποχώρησε κουτσαίνοντας (vid)

ΛεΜπρόν: Τραυματίστηκε, συνέχισε το ματς και αποχώρησε κουτσαίνοντας (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τραυματίστηκε κόντρα στους Μάβερικς λίγο πριν το τρίτο δεκάλεπτο, συνέχισε να αγωνίζεται και μετά το παιχνίδι η κάμερα τον «έπιασε» να κουτσαίνει.

Οι Λέικερς φύλαξαν την τελευταία κουβέντα για το ματς με τους Μάβερικς και επιστρέφοντας από το -27 που βρέθηκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, πήραν τη νίκη με 111-108 μέσα στο Ντάλας και έγιναν η πρώτη περίπτωση ομάδας που ανέτρεψε διαφορά 27 πόντων στη σεζόν (0-138). Όμως, μετά τα χαμόγελα της επικράτησης, έρχονται οι εκφράσεις αγωνίας για την κατάσταση του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο «βασιλιάς» τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου, μένοντας αρκετή ώρα στο παρκέ όπου κρατούσε χαμηλά το δεξί του πόδι δείχνοντας να πονάει και λέγοντας πως άκουσε έναν ήχο. Παρόλα αυτά, σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά τον αγώνα βάζοντας και κρίσιμα σουτ. Μετά τη λήξη του, δήλωσε πως «Έχω υπάρξει και καλύτερα, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά σίγουρα δεν επρόκειτο να πάω στα αποδυτήρια και να μην τελειώσω το παιχνίδι απόψε».

Την ώρα που αποχωρούσε από το American Airlines Center, μία κάμερα «έπιασε» τον ΛεΜπρόν να μην μπορεί να περπατήσει και να κουτσαίνει. Οι εξετάσεις που θα ακολουθήσουν θα βοηθήσουν να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και το κατά πόσο θα πρέπει ο ίδιος να μείνει εκτός δράσης για κάποιο διάστημα με το κυνήγι των play-in να συνεχίζεται.

 

NBA Τελευταία Νέα