Μπακς - Χιτ 128-99: Ασταμάτητα... ελάφια παρά τον νέο τραυματισμό του Γιάννη (vid)

Νίκος Καρφής
Μπακς - Χιτ 128-99: Ασταμάτητα... ελάφια παρά τον νέο τραυματισμό του Γιάννη (vid)

bet365

Οι Μπακς δεν πτοήθηκαν από τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και επικράτησαν με 128-99 των Χιτ.

Σίγουρα η νίκη έχει μικρή σημασία για τους Μπακς, αφού θα προτιμούσαν να μην πάθαινε κάτι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ ξεκίνησε κανονικά βασικός κόντρα στους Χιτ, ξεπερνώντας το θέμα στον καρπό, ωστόσο σε μια φάση με τον Μάρτιν, τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και αποχώρησε μετά από έξι λεπτά συμμετοχής, προλαβαίνοντας να πετύχει 4 πόντους με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Οι Μπακς έφτασαν τις 13 σερί νίκες

Πάντως ο τραυματισμός του Γιάννη πείσμωσε τα ελάφια που δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να επικρατήσουν με 128-99. Με αυτόν τον τρόπο έφτασαν τις 13 σερί νίκες και έδειξαν για άλλη μια φορά πως αποτελούν την πιο καυτή ομάδα στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Το Μιλγουόκι προηγήθηκε με 73-56 στο ημίχρονο και στη συνέχεια αύξησε τη διαφορά. φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση. Ο Τζέι Κράουντερ έκανε το ντεμπούτο του με τους Μπακς και είχε 9 πόντους με 3 ριμπάουντ σε 16 λεπτά που πάτησε παρκέ.

Πλέον τα ελάφια βρίσκονται στο 42-17 και συνεχίζουν να κυνηγούν τους πρώτους στην Ανατολή, Σέλτικς, ενώ από την άλλη το Μαϊάμι που δεν είναι σταθερό φέτος έπεσε στο 32-28 και χρειάζεται σίγουρα βελτίωση για να μπει στην πρώτη εξάδα και να είναι σίγουρα στα playoffs.

Για τους νικητές ο Χολιντέι είχε 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις μ'ετρησε 18 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε ελάχιστα στο τέλος και είχε 2 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Στον αντίποδα για τους Χιτ, ο Μπάτλερ είχε 23 πόντους και ο all star Αντεμπάγιο σταμάτησε στους 18 πόντους και τα 7 ριμπάουντ.

Τους... βομβάρδισαν στα τρίποντα

Το Μιλγουόκι βασίζει πολλά στο εξωτερικό του σουτ και το έδειξε για άλλη μια φορά. Οι Μπακς τελείωσαν την αναμέτρηση με 19/46 τρίποντα, ένα ποσοστό κοντά στο 41% που τους οδήγησε και στη νίκη. Ο κορυφαίος του ματς Χόλιντεϊ είχε 5/9 τρίποντα, ενώ ο Κάρτερ πρόσθεσε 4/8 τρίποντα. Από την πλευρά των ηττημένων που είχαν 9/40, ο Βίνσεντ τα έσπασε με 0/5.

Και οι δύο ομάδες είχαν από 10 κλεψίματα, ενώ οι Μπακς είχαν μόλις ένα μπλοκ στο ματς, κάτι που φυσικά δεν στοίχισε, φτάνοντας σε ένα εύκολο ροζ φύλλο αγώνα για την 13η σερί νίκη τους στο ΝΒΑ. Οι Μπακς αυτή τη στιγμή δεν χάνουν από κανέναν και μένει να δούμε αν θα χάσουν τον Γιάννη για κάποιο ή κάποια από τα επόμενα ματς.

Tα επόμενα τρία ματς του Μιλγουόκι

  • 26/2 Μπακς-Σανς
  • 1/3 Νετς-Μπακς
  • 2/3 Μπακς-Μάτζικ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα