Λέικερς - Γουόριορς 124-111: Τους σκόρπισαν σε... σε...Μπίσλεϊ mode στο Λος Άντζελες (vid)

bet365

Οι Λέικερς είχαν ένα σωρό πρωταγωνιστές απέναντι στους Γουόριορς (124-111) όμως ο Μαλίκ Μπίσλεϊ ξεχώρισε και οδήγησε το Λος Άντζελες στον δρόμο της νίκης.

Η τελευταία «στροφή» για τα play-in βρίσκεται μπροστά τους και οι Λέικερς εξακολουθούν να τρέχουν στην κούρσα για να τα προλάβουν. Στο ματς μετά τη διακοπή φιλοξένησαν τους Γουόριορς -που δεν έχουν ακόμη στη διάθεσή τους τον Στεφ Κάρι- και έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ φτάνοντας στη νίκη με 124-111.

Το σύνολο του Χαμ έδειχνε να είχε από την αρχή τον έλεγχο και να αντιδρά σε κάθε ξέσπασμα των Γουόριορς, όπως εκείνο που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 59-56. Ο Μπίσλεϊ που συνέχιζε να δίνει λύσεις στους «λιμνάνθρωπους» ευστόχησε σε δύο συνεχόμενα τρίποντα μετά από το διάστημα που οι Γουόριορς είχαν μειώσει την απόσταση από το -16 έχοντας κεντρικό μοχλό τον Τόμπσον που οδηγούσε την ομάδα του στην απουσία του έτερου Splash. Η διαφορά ανέβηκε και πάλι στους 17 πόντους και διατηρήθηκε σε αντίστοιχα επίπεδα μέχρι το τέλος για να δώσει στους Λέικερς το πάτημα στο κυνήγι των play-in.

Με οκτώ διψήφιους ολοκληρώθηκε ο αγώνας για το Λος Άντζελες. Ο Μαλίκ Μπίσλεϊ είχε 25 με 7/11 τρίποντα, ο Όστιν Ριβς 17, ο Χατσιμούρα 14, ο Σρέντερ 13 και ο Μπαμπα (13ριμπ.) με τον Γουόκερ από 10. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αγωνίστηκε 26 λεπτά για 13 πόντους και 9 ριμπάουντ συν 8 ασίστ και ο Ντέιβις του ίδιου χρόνου είχε ακόμη 12 με 12 ριμπάουντ.

Από την άλλη, για τους Γουόριορς ο Τόμπσον σταμάτησε στους 22 με 4/11 τρίποντα, 20 είχε ο Τζερομε και 16 ο Τζόρνταν Πουλ με 2/7 τρίποντα. Τα 11 ριμπάουντ του Γκριν συνδυάστηκαν με 6 πόντους και οι Λούνεϊ (15 ριμπ.) και Κουμίνγκα προσέθεσαν από 10.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα