Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Προτεραιότητα το ΝΒΑ αν φύγω από Μπακς» (vid)

Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Προτεραιότητα το ΝΒΑ αν φύγω από Μπακς» (vid)

Newsroom
Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Προτεραιότητα το ΝΒΑ αν φύγω από Μπακς» (vid)

bet365

O Θανάσης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε τις σκέψεις για το μέλλον του, εξηγώντας πως το ΝΒΑ παραμένει προτεραιότητα για τον ίδιο αν τελικά αποχωρήσει από τους Μπακς.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει λαμβάνειν 1.8 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2022-23 με τους Μπακς και μιλώντας στην εκπομπή Pick-n-Roll της Cosmote TV, σχολίασε την πιθανότητα να αποχωρήσει από τα «Ελάφια».

Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος μετράει φέτος 0.5 πόντους, 1 ριμπάουντ και 0.2 ασίστ σε 25 αγώνες με το Μιλγουόκι ανέφερε σχετικά με τον ρόλο του και κυρίως, το μέλλον του:

«Κατ' αρχάς, δεν έχω υπάρξει free agent. Τις προηγούμενες χρονιές οι Μπακς με "κλείδωναν" κατ' ευθείαν, δεν έχω βγει στην αγορά για να δω τι υπάρχει στη free agency. Σίγουρα πρώτο έρχεται το ΝΒΑ. Αν φύγω από τους Μπακς, προτεραιότητα είναι το ΝΒΑ και μετά είναι τα υπόλοιπα, ό,τι έλθει. Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι το πώς θα βοηθήσω την ομάδα, πώς μπορώ να βοηθήσω τον Γιάννη και πώς μπορώ να έχω έναν ρόλο για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όποιος και αν είναι αυτός ο ρόλος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μπορεί να το βλέπει κάποιος ότι έχω μείνει λίγο πίσω όμως σου υπόσχομαι πως αν με βάλεις σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα και παίζω, θα πεις πως αυτός ο τύπος είναι δέκα φορές καλύτερος»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα