Ντουράντ: Έτοιμος για την επιστροφή στη δράση, προλαβαίνει το παιχνίδι με τους Μπακς

Ντουράντ: Έτοιμος για την επιστροφή στη δράση, προλαβαίνει το παιχνίδι με τους Μπακς

Δημήτρης Οικονόμου
Ντουράντ: Έτοιμος για την επιστροφή στη δράση, προλαβαίνει το παιχνίδι με τους Μπακς

bet365

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ με τον σταρ των Σανς -πλέον- να ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση λίγο πριν την αναμέτρηση με τους Μπακς.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν αναμφίβολα η πιο ηχηρή μετακίνηση της trade deadline που μας πέρασε. Ο ΚD άφησε το Μπρούκλιν και τους Νετς για να φορέσει τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς και να ψάξει εκεί τις ελπίδες του για να κατακτήσει ξανά ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή.

Ωστόσο το πότε θα γυρίσει στη δράση μετά το πρόβλημά του στο γόνατο ήταν ένα ερωτηματικό. Οι Σανς αγωνίζονται τα ξημερώματα του Σαββάτου (5:00) με τους Θάντερ και το απόγευμα της Κυριακής με τους Μπακς (20:00).

Όπως όλα δείχνουν ο Ντουράντ θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση κόντρα στην Οκλαχόμα, την πρώην ομάδα του και αυτό το μαρτυρά πρώτα ο ίδιος και μετέπειτα η τηλεοπτική κάλυψη.

«Δεν ξέρω σίγουρα. Το γόνατό μου είναι καλά. Έχω μερικές μέρες πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια μετά το All-Star break και προσπαθώ να δω μέσω των προπονήσεων ποια είναι η καλύτερη επιλογή» ήταν τα δικά του λόγια, με τους Σανς προφανώς να μη θέλουν να ρισκάρουν μαζί του.

Ωστόσο το ESPN επαναπρογραμμάτισε την αναμέτρηση προ ημερών και την τοποθέτησε στην prime time ζώνη των ΗΠΑ, κάτι που εν πολλοίς συνηγορεί στο γεγονός ότι ο Ντουράντ θα επιστρέψει στα παρκέ μετά τις 9 Ιανουαρίου, όταν και τραυματίστηκε σε παιχνίδι απέναντι στους Χιτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα