Λέικερς - Πέλικανς 120-102: Mε τριάδα... όνειρο στην επιστροφή του Τζέιμς (vid)

bet365

Οι Λέικερς είχαν τους Ντέιβις-Τζέιμς και Ράσελ σε... showtime mode στην επιστροφή του «βασιλιά» στη δράση και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Πέλικανς με 120-102.

Επέστρεψε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, επέστρεψε και η λάμψη στο «στρατόπεδο» των Λέικερς. Ο «βασιλιάς» έπειτα από μία σειρά παιχνιδιών που έχασε όντας ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, πάτησε ξανά παρκέ και μαζί με τους Άντονι Ντέιβις και ΝτιΆντζελο Ράσελ υπέγραψαν τη νίκη με τους Πέλικανς (120-102).

Με τον Ντέιβις και τον Ράσελ να αναλαμβάνουν να... τρέξουν το παιχνίδι μετά την ανάπαυλα όπου η Νέο Ορλεάνη βρισκόταν κοντά, οι Λέικερς έφτασαν στο 65-56. Όσα ξεκίνησαν οι Τζέιμς και Ριβς προς το τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου, συνέχισε ο Σρούντερ στο τέταρτο γράφοντας το +20 (104-84) στα 7'22'' πριν το τέλος δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στο Λος Άντζελες. Ουσιαστικά η συνέχεια δεν ήταν ικανή να αλλάξει πολλά από το ματς και οι «λιμνάνθρωποι» έκαναν ένα βήμα στον Γολγοθά που έχουν να ανέβουν για τα play-in.

Ο Ντέιβις είχε διπλή βραδιά με 28 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ, 21 πόντους σημείωσε ο ΛεΜπρόν του 0/5 από το τρίποντο και άλλους τόσους προσέθεσε ο Ράσελ με 7 ασίστ. Ο Μο Μπαμπα σταμάτησε στους 4 πόντους με 6 ριμπάουντ και 3 μπλοκ.

Για τους Πέλικανς, ο Μπράντον Ίνγκραμ ήταν στους 25, ο ΜακΚόλουμ στους 22 με 9 ασίστ και 6 ριμπάουντ και ο Βίλι Ερνανγκόμεθ είχε 14 με 11 ριμπάουντ, όσα και ο Βαλαντσιούνας με 12 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα