Νετς - Σίξερς 98-101: «Τρελό» φινάλε στο Μπρούκλιν με κερδισμένη τη Φιλαδέλφεια (vid)

Νετς - Σίξερς 98-101: «Τρελό» φινάλε στο Μπρούκλιν με κερδισμένη τη Φιλαδέλφεια (vid)

bet365

Ο Ντινγουίντι σκόραρε για τρεις για να στείλει το ματς στην παράταση, το σουτ ήταν εκπρόθεσμο και οι Σίξερς πήραν τη νίκη με 98-101 κόντρα στη νέα γενιά των Νετς.

Τρελό φινάλε στο Μπρούκλιν με τις αποφάσεις από το video check να δικαιώνουν τη Φιλαδέλφεια! Οι Σίξερς επικράτησαν με 98-101 των ανανεωμένων Νετς, έχοντας αποφύγει... την παράταση για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου. Ο Σπένσερ Ντινγουίντι σημείωσε τρίποντο για το 101-101, όμως το χρονόμετρο αποδείχθηκε πως είχε κοκκινίσει προτού η μπάλα φύγει από τα χέρια του.

Ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν στο τρίτο δωδεκάλεπτο, η αντεπίθεση των Σίξερς με τον Εμπίντ άλλαξε τα δεδομένα. Ο Μπρίτζες δεν βρήκε στόχο για το προβάδισμα των γηπεδούχων και 2'' να απομένουν στο ρολόι, ο Χάρντεν ήταν αλάνθαστος από τη γραμμή των βολών και ο Ντινγουίντι που προσπάθησε να σώσει την παρτίδα δεν πρόλαβε το χρονόμετρο με τους Νετς να πηγαίνουν στο 33-23 (36-19 οι Σίξερς).

Τζοέλ Εμπίντ και Τζέιμς Χάρντεν (στην επιστροφή του στο Μπρούκλιν) συνδυάστηκαν για 66 πόντους. Ο θηριώδης σέντερ μέτρησε 37 με 13 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ο συμπαίκτης του προσέθεσε 29 με 6 ριμπάουντ και ασίστ και ο Μάξεϊ είχε 12 για το αποτέλεσμα.

Από την άλλη, ο Μικάλ Μπρίτζες στο πρώτο του παιχνίδι ως Νεοϋορκέζος, σημείωσε 23 πόντους με 3/5 τρίποντα και 6 ριμπάουντ, ο Καμ Τζόνσον είχε 12 με 7 ριμπάουντ συν 3 ασίστ και ο Χάρις είχε ακόμη 18.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα