Γουόριορς - Λέικερς 103-109: No Κάρι, Νο ΛεΜπρόν και ντέρμπι με νικητές το Λος Άντζελες (vid)

bet365

Οι Λέικερς με τα νέα πρόσωπα να δίνουν σημαντικές βοήθειες πέρασαν νικηφόρα το εμπόδιο των Γουόριορς (103-109) σε ένα παιχνίδι που Στεφ Κάρι και ΛεΜπρόν Τζέιμς παρακολούθησαν ως θεατές.

Οι Λέικερς φιλοξενήθηκαν από τους Γουόριορς και κατάφεραν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων μετά από ένα ντέρμπι στο 48 λεπτών στο Chase Center. Ανάμεσα στο κοινό υπήρχαν τόσο ο Στεφ Κάρι, όσο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος μετά την κατάρριψη του τρομερού ρεκόρ παραμένει στα πιτς λόγω τραυματισμού. Το Λος Άντζελες πήρε βοήθειες από τους...νέους, η προσπάθεια του Πουλ στην τελευταία περίοδο δεν έφτασε στο Γκόλντεν Στέιτ και οδηγηθήκαμε στο 103-109.

Ουσιαστικά, σε ολόκληρο το παιχνίδι καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να πάρει μία διαφορά ασφαλείας από τους αντιπάλους. Οι Γουόριορς ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και οι Λέικερς ανέβασαν ρυθμούς στο τρίτο δωδεκάλεπτο όπου πήγαν στο +6 (79-85). Μία απόσταση που προσπάθησε να σβήσει ο Τζόρνταν Πουλ σημειώνοντας 17 σερί πόντους για την ομάδα του στην τελευταία περίοδο. Παρόλα αυτά, δύο μπλοκ από τον Ντέιβις και οι διορθωτικές... βολές του Σρέντερ έδωσαν το ματς στους χρυσούς και μωβ.

Στην αναμέτρηση που οι παλιοί ήταν αλλιώς και οι νέοι... ωραίοι, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σρέντερ με 26 πόντους, ο Χατσιμούρα μέτρησε 16, ο Ράσελ είχε 15 με 6 ασίστ, ο Ντέιβις 13 (αν και άστοχος με 5/19 σουτ) με 16 ριμπάουντ και στους 12 σταμάτησε ο Βαντερμπίλτ.

Από την άλλη, ο Πουλ είχε 29 πόντους με 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Τόμπσον συμπλήρωσε με 15 (3/13 τρίποντα) και ο Ντρέιμοντ Γκριν ακολούθησε με 12, 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα