Τζόρνταν: Ο Μπάρκλεϊ αποκάλυψε τον λόγο που έχει να μιλήσει πάνω από 10 χρόνια με τον MJ

Τζόρνταν: Ο Μπάρκλεϊ αποκάλυψε τον λόγο που έχει να μιλήσει πάνω από 10 χρόνια με τον MJ

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τζόρνταν: Ο Μπάρκλεϊ αποκάλυψε τον λόγο που έχει να μιλήσει πάνω από 10 χρόνια με τον MJ

bet365

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ εξήγησε πως δεν έχει πια σχέσεις με τον Μάικλ Τζόρνταν, τονίζοντας πως έχει να μιλήσει μαζί του από το 2012.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ φιλοξενήθηκε στο podcast «All the Smoke» με τους Ματ Μπαρνς και Στέφεν Τζάκσον όπου ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Μάικλ Τζόρνταν. Εξήγηγησε μάλιστα πως η φιλία τους διαλύθηκε το 2012, όταν άσκησε κριτική στον MJ ως παράγοντα των Σάρλοτ Μπόμπκατς (νυν Χόρνετς).

Ο Chuck ανέφερε πως ο Τζόρνταν περιβάλλεται από ανθρώπους που δεν είναι ειλικρινείς απέναντί του με αποτέλεσμα το κακό management του οργανισμού. «Κάποια στιγμή ο Μάικλ ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Η αλήθεια είναι ότι τον αγαπώ πολύ και μου λείπει όμως πρέπει να κάνω τη δουλειά μου. Δεν μπορώ να κάνω κριτική σε GMs, προπονητές και παράγοντες με διαφορετικά κριτήρια. Νομίζω πως είμαι δίκαιος απέναντι σε όλους. Αυτό λοιπόν που είπα τότε για τον Μάικλ είναι ότι δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ επιτυχημένος παράγοντας λόγω των ανθρώπων που έχει γύρω του! Δίνει δουλειά σε φίλους του. Και οι φίλοι δεν σου λένε ποτέ όχι».

Ο MVP του 1993 και μέλος του Hall of Fame συνέχισε: «Είχε δυσκολίες να διοικήσει. Τότε είπα πως δεν ξέρω αν θα πετύχει γιατί οι άνθρωποι που έχει στον περίγυρό του δεν θα του πουν ποτέ όχι. Δεν θα του πουν ποτέ "μην επιλέξεις αυτόν τον τύπο στο draft", "πρέπει να ανταλλάξουμε αυτόν" κλπ... Τότε ήταν που με πήρε τηλέφωνο και με έβρισε! Η τελευταία κουβέντα που άκουσα από τον Τζόρνταν ήταν "άντε γαμ...ου! Νόμιζα πως είσαι φίλος μου».

 

NBA Τελευταία Νέα