Νικς - Σίξερς 108-97: Επέστρεψαν από το -21 και... πάτησαν τη Φιλαδέλφεια (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Οι Νικς δεν πτοήθηκαν όταν είδαν τους Σίξερς να ξεφεύγουν με 21 πόντους, είχαν τις απαντήσεις και επικράτησαν με 108-97 μπροστά στο κοινό του Madison Square Garden.

Το ξεκίνημα του αγώνα ανάμεσα στους Νικς και τους Σίξερς δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να προμηνύει τον τελικό νικητή. Το σύνολο της Νέας Υόρκης βρέθηκε να κυνηγά το -21 στα πρώτα κιόλας λεπτά του παιχνιδιού, όμως διόρθωσε τα... κακώς κείμενα και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα με 108-97.

Έπειτα το αρχικό 2-0 από τον Μπράνσον, Τάκερ-Εμπίντ-Χάρις και Μέλτον άρχισαν να «βομβαρδίζουν» το καλάθι των γηπεδούχων φτάνοντας να προηγούνται με 12-33 στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Νικς κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση μέχρι και το ημίχρονο (51-53) και παρόλο που βρέθηκαν ξανά στο -8, είχαν τις καλύτερες επιλογές για το φινάλε και πήραν τη νίκη.

Ο Τζούλιους Ραντλ μέτρησε 24 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ όντας ο κορυφαίος σκόρερ των Νικς, με τον Μπράνσον να ακολουθεί...από κοντά (21π., 7 ασίστ και 5 ριμπ.). Ο Φουρνιέ ερχόμενος απο τον πάγκο έδωσε 17 πολύτιμους πόντους με 5/8 τρίποντα. και ο ΜακΜπράιντ είχε 14.

Ο Τζοέλ Εμπίντ ήταν ο ηγέτης στην προσπάθεια της Φιλαδέλφεια με 31 πόντους και 14 ριμπάουντ, ο Τομπάιας Χάρις σταμάτησε στους 14 με 10 ριμπάουντ και ο Χάρντεν είχε "12" σε πόντους και ασίστ (8 ριμπ.), χωρίς να καταφέρουν να αλλάξουν την κατάληξη του ματς.

@Photo credits: twitter/ nyknicks

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα