Μέμφις - Ράπτορς 103-106: Ο Σιάκαμ «υπέγραψε» τη νίκη στην απουσία του Μοράντ (vid)

bet365

Οι Ράπτορς έφυγαν από το Μέμφις με τη νίκη από «υπογραφή» του Σιάκαμ, την ώρα που οι Γκρίζλις υποχρεώθηκαν στην τρίτη συνεχόμενη ήττα τους χωρίς τον Μοράντ (103-106).

Με τον Σκότι Μπαρνς να έχει σκορέρει λίγο νωρίτερα και τον Πασκάλ Σιάκαμ να λέει... την τελευταία λέξη για το 103-106, οι Ράπτορς επικράτησαν εκτός έδρας των Γκρίζλις, που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Τζα Μοράντ εξαιτίας ενοχλήσεων στον καρπό του. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για το Μέμφις που παραμένει δεύτερο στη Δύση, ενώ το Τορόντο έφτασε στο 25-30 στην Ανατολή για την 11η θέση.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο, η μοναδική στιγμή που οι Ράπτορς βρέθηκαν μπροστά στο σκορ ήταν όταν Ατσιουα και ΒανΒλίτ έτρεξαν μικρό σερί για το 53-55. Από εκεί και έπειτα, οι Γκρίζλις έφτασαν και στο +15 (81-66) στην τρίτη περίοδο, με τους Καναδούς ωστόσο να επιστρέφουν 66-43 στα τελευταία 17 λεπτά του αγώνα.

Για τους Ράπτορς, ο Σιάκαμ πέραν του ζευγαριού βολών που σφράγισε τη νίκη, ολοκλήρωσε το ματς στους 19 πόντους, με 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και είδε ακόμη 6 συμπαίκτες του να καταλήγουν διψήφιοι. Συγκεκριμένα, οι Μπουσέ (17π., 10ριμπ.), Μπαρνς (16π.), ΒανΒλίτ (15π.), Γιανγκ (14π.), Ατσιουα (10π.) και Τρεντ Τζ. (10π.) είχαν τη δική τους συμβολή.

Από την άλλη, το Μέμφις που είδε τον Στίβεν Άνταμς εκτός και τον Ντίλον Μπρουκς στα "πιτς" λόγω της τιμωρίας του, ο Μπέιν σκόραρε 26 πόντους με 4/7 τρίποντα, ο Τζάκσον Τζ. σημείωσε 18 και ο Τίλμαν είχε 12 με 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα