Στεφ Κάρι: Νοκ άουτ για αρκετές εβδομάδες

Στεφ Κάρι: Νοκ άουτ για αρκετές εβδομάδες

Γιώργος Κούβαρης
Στεφ Κάρι: Νοκ άουτ για αρκετές εβδομάδες

bet365

Νέο μεγάλο πρόβλημα έχουν να αντιμετωπίσουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς καθώς θα χάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Στεφ Κάρι!

Νοκ άουτ για αρκετές εβδομάδες θα μείνει ο φυσικός ηγέτης των πρωταθλητών ΝΒΑ και αυτό λόγω προβλήματος στο αριστερό του πόδι!

Αν μη τι άλλο το γεγονός αυτό έχει σημάνει πραγματικό συναγερμό στις τάξεις των Γουόριορς, οι οποίοι δίνουν πραγματική μάχη για να μπουν στα playoffs. Συγκεκριμένα ο Κάρι αποχώρησε στην 3η περίοδο του αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς έχοντας τραυματιστεί στο γόνατο του αριστερού του ποδιού.

Μετά και τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, έγινε γνωστό ότι θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες, όπερ και σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το ερχόμενο All Star Game στο Σολτ Λέικ Σίτι. Φυσικα θα λείψει πολύ περισσότερο από τους Γουόριορς, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση με ρεκόρ 27-26.

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ έχει αγωνιστεί φέτος σε 38 παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 29.4 πόντους, 6.4 ασίστ, 6.3 ριμπάουντ και σουτάρει με 43% στα τρίποντα.

 

NBA Τελευταία Νέα