Ίρβινγκ: Δεν παίζει ξανά με τους Νετς μέχρι να γίνει ανταλλαγή

Ίρβινγκ: Δεν παίζει ξανά με τους Νετς μέχρι να γίνει ανταλλαγή

Ίρβινγκ: Δεν παίζει ξανά με τους Νετς μέχρι να γίνει ανταλλαγή

bet365

Το μόνο σίγουρο είναι η παρουσία του Καϊρί Ίρβινγκ στους Μπρούκλιν Νετς ολοκληρώθηκε, αφού η ομάδα του Τάι Λου δεν σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει ξανά, μέχρι να γίνει ανταλλαγή.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ολοκλήρωσε την παρουσία του με τους Μπρούκλιν Νετς. Ήδη ο κόσμος της ομάδας του έδειξε πως είναι ανεπιθύμητος, αποδοκιμάζοντας στο «Barclay's Center» όταν εμφανίστηκε η μορφή του στη γιγαντοοθόνη.

Οι Νετς είναι αποφασισμένοι για δύο πράγματα: Αρχικά, να τον ανταλλάξουν προτού ολοκληρωθούν οι ανταλλαγές στις 9 Φεβρουαρίου. Και ο Ίρβινγκ δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ομάδας του Μπρούκλιν. Όπως όλα δείχνουν, οι Νετς σκοπεύουν να τραβήξουν το σχοινί μέχρι τα άκρα, αφού φαίνεται ότι δεν θα τον αφήσουν να αγωνιστεί, ακόμη και αν δεν γίνει ανταλλαγή. Περιμένοντας, δηλαδή, καρτερικά να τελειώσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι.

Ήδη απουσίασε από την αναμέτρηση με τους Γουίζαρντς, ενώ ο ίδιο αναμένεται να γίνει και κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς (ξημερώματα Τρίτης, 7/2), μία από τις ομάδες που θα επιθυμούσε να αποκτήσει τον Ίρβινγκ.

 

NBA Τελευταία Νέα