NBA All Star Game 2023: Ο Ματζούλα δήλωσε πως θα αφήσει τον Γιάννη στο παρκέ για... 48 λεπτά (vid)

Newsroom
NBA All Star Game 2023: Ο Ματζούλα δήλωσε πως θα αφήσει τον Γιάννη στο παρκέ για... 48 λεπτά (vid)

bet365

Ο Τζο Ματζούλα που θα αναλάβει τον πάγκο στην Team Giannis για το All-Star Game 2023 αστειεύτηκε λέγοντας πως θα παίξει με τον Αντετοκούνμπο για 48 λεπτά.

Το All-Star Game για το 2023 πλησιάζει και μετά την ανακοίνωση των παικτών που θα δώσουν το παρών στη μεγάλη βραδιά, ο Τζο Ματζούλα έγινε ένας από τους rookie προπονητές που θα κληθούν να κοουτσάρουν μία από τις δύο ομάδες. Ο τεχνικός των Σέλτικς θα αναλάβει το... φορτίο της Team Giannis και σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον Έλληνα σούπερ σταρ.

Ένας ρεπόρτερ από την πλευρά των Σέλτικς απευθύνθηκε στον Ματζούλα και θέλησε να ρωτήσει αν πρόκειται να αφήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ για 48 λεπτά, δηλαδή λίγο-πολύ σε ολόκληρο το ματς.

Ο 34χρονος τεχνικός δίχως σκέψη και με λακωνικό τρόπο αποκρίθηκε πως θα το κάνει. Το απλό «ναι», βέβαια, δεν εξηγήθηκε περαιτέρω για να διαπιστωθεί αν ο Ματζούλα θα προσπαθήσει να... κουράσει τον Γιάννη ενόψει συνέχειας ή απλώς να του δώσει το βραβείο του MVP. Άλλωστε η αναμέτρηση των Μπακς με τους Σέλτικς στο Μιλγουόκι θα έχει προηγηθεί (15/02).

Δείτε στο 4:22 το συγκεκριμένο σημείο της συνέντευξης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα