Θάντερ - Γουόριορς 120-128: Με «double» Κάρι να οδηγεί στην Οκλαχόμα (vid)

bet365

Με την μεγάλη εμφάνιση του Στεφ Κάρι (38π., 12ασ.) και τους Τόμπσον -Γκριν να είναι στο πλευρό του, οι Γουόριορς επικράτησαν των Θάντερ με 128-120 στην Οκλαχόμα.

Την τρίτη τους νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς και την πρώτη από το τουρ των τριών εκτός έδρας που ακολουθεί πήραν οι Γουόριορς απέναντι στους Θάντερ (120-128). Με τον Στεφ Κάρι να ηγείται και την υπόλοιπη... Big Three να συνοδεύει, οι «πολεμιστές» είχαν απάντηση στα ξεσπάσματα των παικτών της Οκλαχόμα και έφυγαν με το «διπλό».

Το Γκόλντεν Στέιτ πήρε απόσταση στο πρώτο ημίχρονο έχοντας πολύ καλό... βαθμό στο σουτ τριών πόντων, αλλά και στο ομαδικό παιχνίδι. Στην πορεία, οι Θάντερ θέλησαν να βγάλουν αντίδραση και στα μισά περίπου του τέταρτου δωδεκαλέπτου έφτασαν στο 107-109. Εκεί, ο Κάρι μοίρασε στον Πουλ για το τρίποντο του +5 και λίγο αργότερα μετέτρεψε σε ασίστ την πάσα του Γκριν για να ξεφύγουν οι Γουόριορς από τον αντίπαλό τους και να έχουν μία πιο ήρεμη συνέχεια μέχρι και το τέλος.

Ο Κάρι, που ευστόχησε σε 8 από τα 14 τρίποντα που επιχείρησε, συγκέντρωσε 38 πόντους στη στατιστική του δίπλα στις 12 ασίστ και τα 8 ριμπάουντ. Στους 28 ήταν ο Κλέι Τόμπσον με 7 ριμπάουντ και 6 τρίποντα (6/14), ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν μοίρασε επίσης 12 ασίστ και είχε 9 ριμπάουντ για 7 πόντους.

Για τους Θάντερ, ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ σημείωσε 31 πόντους με 4 ριμπαόυντ και 7 ασίστ για να προσθέσει ο Τζος Γκίντεϊ 21 για 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ συν 3 κλεψίματα. Στους 19 σταμάτησε ο Γουίλιαμς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα