Νετς - Λέικερς 121-104: Έλειπαν Λεμπρόν-Ντέιβις, έκανε... κουμάντο ο Ίρβινγκ

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Οι Λέικερς παρατάχθηκαν χωρίς τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις κόντρα στους Νετς και ο Καϊρί Ίρβινγκ ανέλαβε δράση στην απουσία Κέβιν Ντουράντ για τη νίκη με 121-104.

Οι Νετς κατόρθωσαν να περάσουν νικηφόρα το εμπόδιο των Λέικερς με 121-104. Σε ένα ματς που είδαμε και πάλι τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ να μην πατούν στο παρκέ, έχοντας να βρεθούν ως αντίπαλοι από τον Δεκέμβρη του 2018! Ο «βασιλιάς» έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, στο πλευρό του και ο Άντονι Ντέιβις με.. προγραμματισμένη απουσία λόγω διαχείρισης, ενώ τα ηνία για το Μπρούκλιν έχουν μεταφερθεί στον Καϊρί Ίρβινγκ την ώρα που ο KD ξεπερνά τον τραυματισμό του.

Οι Νεοϋορκέζοι είχαν καλύτερη εκκίνηση στο παιχνίδι ελέγχοντας τον ρυθμό και παίρνοντας διψήφιες διαφορές που άγγιξαν και τους 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο (48-29) και πριν οι Λέικερς αντιδράσουν για να το κλείσουν στο 58-46. Οι «λιμνάνθρωποι» επέστρεψαν με ένα 14-0 και πέρασαν μπροστά με 58-60 και με τη βοήθεια του Γκάμπριελ βρέθηκαν στο +7 και όσο ο Ίρβινγκ ανέβαζε την απόδοσή του στην άλλη πλευρά. Η τελική ευθεία ανήκε ξεκάθαρα στους γηπεδούχους που μέτρησαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Ο Uncle Drew ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Νετς με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6ασίστ και 2 κλεψίματα, με τους Πάτι Μιλς και Καμ Τόμας να προσθέτουν από 21 έχοντας 4 τρίποντα έκαστος. Ο Κλάξτον σταμάτησε έχοντας μαζέψει 12 ριμπάουντ για τους 6 πόντους του.

Στην πλευρά των Λέικερς, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε 17 πόντους με 10 ασίστ και 8 ριμπάουντ, ο Μπράιαντ άλλους 18 με 9 ριμπάουντ και ο Μπράουν Τζ. 11 πόντους και 17 ριμπάουντ χωρίς όμως να αλλάξει το αποτέλεσμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα