Μπιγιόμπο για Τζόρνταν: «Έπαιζε μονά στις προπονήσεις και μας διέλυε» (vid)

Μπιγιόμπο για Τζόρνταν: «Έπαιζε μονά στις προπονήσεις και μας διέλυε» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Μπιγιόμπο για Τζόρνταν: «Έπαιζε μονά στις προπονήσεις και μας διέλυε» (vid)

bet365

Ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο θυμήθηκε το διπλό πέρασμά του από τους Σάρλοτ Χόρνετς και τον Μάικλ Τζόρνταν να παίζει μονά με τους παίκτες της ομάδας και να τους... διαλύει!

Κάθε προπόνηση των Σάρλοτ Χόρνετς ήταν σαν ένα μικρό... φροντιστήριο για τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο. Ο σέντερ από το Κονγκό έχει καταγράψει δύο θητείας στην ομάδα των Χόρνετς (2011-2015, 2018-2021) και η εικόνα του Μάικλ Τζόρνταν στην προπόνηση είναι ξεχωριστή, αλλά όχι και τόσο ευχάριστη.

Βλέπετε, ο Μπιγιόμπο θυμήθηκε τα μονά που έπαιζε ο Τζόρνταν με παίκτες των Χόρνετς, εν ενεργεία παίκτες του NBA.

«Ο Μάικ είναι ο Μάικ, φίλε.Τον έβλεπα να παίζει μονά με παίκτες, μετά τους αγώνες και στις προπονήσεις και τους έβγαζε νοκ άουτ έναν προς έναν. Τους διέλυε, 100%. Δεν πίστευα ότι μπορεί να κινηθεί με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι ήταν 7 ή 8 χρόνια πριν», είπε ο Μπιγιόμπο, αναφερόμενος στον Τζόρνταν που τότε ήταν 52 ή 53 χρόνων!

«Μην τον προκαλέσει κανείς...»

«Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια της covid (2020) κάποιος τον προκάλεσε. "Δώσε μου δύο μήνες, για να μπω σε φόρμα. Δεν χρειάζεται να τρέχω, αλλά θέλω δύο μήνες και θα είμαι έτοιμος για μονό", ήταν τα λόγια του Τζόρνταν σε μία βιντεοκλήση που είχαμε. Δεν το προτείνω σε κανέναν (να τον προκαλέσει)», ολοκλήρωσε την εμπειρία του ο Μπιγιόμπο.

 

NBA Τελευταία Νέα