Μπλέιζερς-Λέικερς: Ο Μπέβερλι άνοιξε «πόλεμο» με τον Λίλαρντ και...έψαχνε την Dame Time (vid)

Μπλέιζερς-Λέικερς: Ο Μπέβερλι άνοιξε «πόλεμο» με τον Λίλαρντ και...έψαχνε την Dame Time (vid)

bet365

Ο Πάτρικ Μπέβερλι είχε ένα επεισόδιο με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ στα μέσα του ματς των Λέικερς με τους Μπλέιζερς με αποτέλεσμα να... ψάχνει την "Dame Time" όταν νίκησε η ομάδα του.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι συνεχίζει να... ανοίγει λογαριασμούς ανά τη Λίγκα και αυτή τη φορά το «επεισόδιο» του ίδιου είχε συμπρωταγωνιστή τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο άσσος των Μπλέιζερς βρισκόταν στη γραμμή των βολών κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου (που ήταν εξαιρετική για το Πόρτλαντ), ο Μπέβερλι τον παρενόχλησε και οι δύο τους αντάλλαξαν μερικές κουβέντες προτού μπουν στη μέσα διαιτητές και συμπαίκτες για να τους χωρίσουν.

Ακολούθησε η τρομερή ανατροπή των Λέικερς από το -25 και η τελική τους νίκη εκτός έδρας. Κάτι που δεν θα μπορούσε να μείνει... ασχολίαστο από τον Μπέβερλι. Εκείνος αναζητούσε το τι πήγε λάθος με το ρολόι του, θέλοντας έτσι να «πικάρει» τον Λίλαρντ για την γνωστή σε όλο το NBA "Dame Time".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα