Μπλέιζερς - Λέικερς 112-121: «Βασιλική» ανατροπή στο Πόρτλαντ (vid)

bet365

Οι Λέικερς αντέδρασαν μόλις βρέθηκαν στο -25 και με ημίχρονο... φωτιά πέρασαν από την έδρα των Μπλέιζερς. Τρομερός και ρέκορντμαν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οι Λέικερς έδωσαν την απόλυτη παράσταση ανατροπής μέσα στο Πόρτλαντ! Έχοντας δει τους Μπλέιζερς να κάνουν μία άψογη δεύτερη περίοδο, απάντησαν με ένα... ημίχρονο και έφυγαν με την επικράτηση, αφού το τελικό 112-121 τους δικαίωσε απόλυτα.

Οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό 33-26 των «λιμνάνθρωπων» που έκλεισε το πρώτο δωδεκάλεπτο, έτρεξαν επιμέρους 13-45 «κλειδώνοντας» τον αντίπαλό τους και ξεφεύγοντας για τα καλά από το πεδίο τους. Τι ακολούθησε; Ένα 24λεπτο όλο... Λέικερς. Οι παίκτες του Χαμ αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, πήραν το πάνω χέρι με το τρομερό 75-42 από την ανάπαυλα μέχρι και το τέλος του ματς. Ο Τζέιμς ευστόχησε σε ζευγάρι βολών στα 4'36'' για τη λήξη (103-107), ο Λίλαρντ συνέχισε από τη γραμμή, όμως το τρίποντο του Σρούντερ έδειξε τον δρόμο.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ξανά ρέκορντμαν. Με τα 2 τρίποντα που έβαλε, πέρασε στην τέταρτη θέση της all-time κατηγορίας για τους Λέικερς. Σταμάτησε στους 37 με 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ συν 2 μπλοκ και ηγήθηκε της ομάδας του. Στους 31 ήταν ο Μπράιαντ με 14 ριμπάουντ και 24 (8ασ., 6ριμπ.) σκόραρε ο Σρούντερ.

Στον αντίποδα, οι Μπλέιζερς είδαν τον Σάιμονς να σημειώνει 31 πόντους, τον Ντέιμιαν Λίλαρντ 24 έχοντας και 10 ασίστ με 6 ριμπάουντ -σε μία άστοχη γενικότερα βραδιά (5/17 εντός πεδιάς)- και τον Χαρτ να έχει 13 με 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα