Νάγκετς - Θάντερ 99-101: Οι μεν το πάλεψαν, οι δε το πήραν με Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (vid)

bet365

Ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ είχε φυλαγμένη την τελευταία έμπνευση στο ματς των Θάντερ με τους Νάγκετς στο Ντένβερ και η Οκλαχόμα επικράτησε με 99-101.

Οι Θάντερ έπειτα από ένα φινάλε-θρίλερ στο Ντένβερ, επιστρέφουν στην Οκλαχόμα έχοντας στις βαλίτσες τους το «διπλό» με τους Νάγκετς. Ο... ήρωας της βραδιάς ήταν ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ που με δικό του mid-range στα τελευταία δευτερόλεπτα έδωσε το θετικό αποτέλεσμα στους «κεραυνούς» που είναι τώρα στο 23-24.

Αυτή ήταν και η πέμπτη νίκη τους στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια, την ώρα που οι Νάγκετς ηττήθηκαν για πρώτη φορά μετά από εννέα επικρατήσεις. Σε ένα παιχνίδι που το Ντένβερ είχε παραγκωνισμένους τους Νίκολ Γιόκιτς και Πόρτερ Τζ., η ομάδα πέρασε μπροστά μόλις σε ένα σημείο στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Ο Νατζι ισοφάρισε σε 99-99 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Γκίλτζιους -Αλεξάντερ μετά από timeout και εκείνος βρήκε στόχο για το προβάδισμα που αποδείχθηκε αρκετό.

Ο άσσος των Θάντερ συνολικά σημείωσε 34 πόντους με 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Γκίντεϊ είχε 18 με 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Γουίλιαμς είχε 11.

Στην άλλη πλευρά, ο Μάρεϊ που έχασε το τελευταίο σουτ στην προσπάθεια των Νάγκετς να «κλέψουν» το παιχνίδι, ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 26 (5ριμπ., 9 ασ.), ο Γκόρντον ακολούθησε με 15 (10ριμπ.) και ο Νατζι είχε 12 με 10 ριμπάουντ.

@Photo credits: twitter/ okcthunder

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα