Λέικερς - Σίξερς 112-113: Θρίλερ στο Λος Άντζελες και στο τέλος... Φιλαδέλφεια (vid)

bet365

Με την εξαιρετική άμυνα του Εμπίντ στα τελευταία δευτερόλεπτα πάνω στον Γουέστμπρουκ, η επίθεση-νίκης για τους Λέικερς πήγε χαμένη και οι Σίξερς επικράτησαν με 112-113.

Κάτι παραπάνω από στιγμές αγωνίες έζησαν οι φίλαθλοι του Λος Άντζελες στο παρκέ της Crypto.com Arena, όπου Λέικερς και Σίξερς είχαν μετατρέψει το παιχνίδι στο απόλυτο θρίλερ. Παρόλα αυτά, μία... άμυνα του θηριώδους Τζοέλ Εμπίντ πάνω στον «τριπλό» Ράσελ Γουέστμπρουκ ήταν ικανή για να δώσει τη νίκη στη Φιλαδέλφεια με 112-113. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν πλέον τέσσερα θετικά αποτελέσματα σε πέντε ματς, ενώ στον αντίποδα αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα.

Σε μία αναμέτρηση που καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει διψήφια διαφορά υπέρ της κατά τη διάρκειά του, οι «λιμνάνθρωποι» πάλεψαν όμως δεν τα κατάφεραν. Στο τελευταίο λεπτό οι δύο ομάδες φόρτωναν με καλάθια τον αντίπαλό τους, αλλάζοντας συνεχώς προβαδίσματα. Ο Εμπίντ είχε δώσει αέρα 4 πόντων προτού ο Μπράουν Τζ. σκοράρει από μακριά και αναπτερώσει τις ελπίδες των γηπεδούχων. Ακολούθησε από μία χαμένη επίθεση και η ιστορία γράφτηκε...

Ο σέντερ των Σίξερς κρατήθηκε κοντά στα δεδομένα των μέσων όρων του με 35 πόντους και 11 ριμπάουντ συν 4 ασίστ, από κοντά ο Τζέιμς Χάρντεν με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 13 ασίστ και οι Μάξεϊ και Χάρις προσέθεσαν από 16 και 15 αντίστοιχα.

Από την άλλη, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που αποχώρησε απογοητευμένος έφτασε κοντά στο triple-double (35π., 8 ριμπ., 10ασ.), επίδοση που «έπιασε» ο Ράσελ Γουέστμπρουκ (20π., 14ριμπ., 11ασ.). Μπράουν Τζ. και Μπράιαντ σκόραραν 13 και 10.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα