Γκίλμπερτ Αρίνας: Το γύρισε, δηλώνει θαυμαστής του Αντετοκούνμπο και των Μπακς (vid)

Γκίλμπερτ Αρίνας: Το γύρισε, δηλώνει θαυμαστής του Αντετοκούνμπο και των Μπακς (vid)

Γκίλμπερτ Αρίνας: Το γύρισε, δηλώνει θαυμαστής του Αντετοκούνμπο και των Μπακς (vid)

bet365

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας φιλοξένησε το θρύλο των Μιλγουόκι Μπακς, Μαρκίς Τζόνσον και δήλωσε μεγάλος θαυμαστής των Μπακς και του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας τα είχε... ψάλλει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Λίγο πριν ξεκινήσει το EuroBasket 2022 ο πρώην παίκτης των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς είχε δηλώσει πως ο Giannis δεν έχει καταλάβει το μπάσκετ ακόμα.

Με τη δήλωσή του να φέρνει μπόλικες αντιδράσεις, τόσο από απλό κόσμο, όσο και από εν ενεργεία παίκτες του NBA.

Μετά από τέσσερις μήνες, ο Αρίνας βρέθηκε στην ακριβώς αντίθετη πλευρά! Στην εκπομπή του Fubo Sports με τον τίτλο «No Chill» και καλεσμένο το θρύλο των Μιλγουόκι Μπακς, Μαρκίς Τζόνσον, με το γιο του, Τζοσάια Τζόνσον να είναι ο συμπαρουσιαστής του «Agent zero».

Η κουβέντα έφτασε γοργά στα σχόλια που είχε κάνει και τότε ο Αρίνας άνοιξε το πουκάμισό του και αποκάλυψε μία μπλούζα των Μπακς, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021. Και δήλωσε τόσο φαν της ομάδας του Μιλγουόκι, όσο και του Greek Freak.

Και δικαιολογήθηκε, γελώντας, πως δεν γνώριζε ότι τόσοι πολλοί κάτοικοι στο Μιλγουόκι έχουν πρόσβαση σε καλωδιακή τηλεόραση, προκειμένου να ακούσουν τα αρνητικά του σχόλια.

Ο Τζόνσον, του οποίο το Νο8 έχει αποσυρθεί από τους Μπακς, αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο, μιλώντας ασταμάτητα για 8 λεπτά (!), για την ηθική που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την εξέλιξή του, από τη στιγμή που έφτασε στο NBA ως ένας 19χρονος που δεν είχε κανένα μπασκετικό προηγούμενο υπόβαθρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα