Τέιτουμ για το δίδυμο με Μπράουν: «Δεν είμαστε όσο καλοί ήταν οι Τζόρνταν και Πίπεν... ακόμα»

Τέιτουμ για το δίδυμο με Μπράουν: «Δεν είμαστε όσο καλοί ήταν οι Τζόρνταν και Πίπεν... ακόμα»

Δημήτρης Οικονόμου

bet365

Ο Τέιτουμ και ο Μπράουν μπαίνουν για τα καλά στη συζήτηση των κορυφαίων της σεζόν, με τον πρώτο να «σπάει» τα κοντέρ και να αναφέρεται στο θρυλικό δίδυμο των Σικάγο Μπουλς.

Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν έχουν κάνει τους Μπόστον Σέλτικς τον... φόβο κάθε ομάδας στο ΝΒΑ. Οι Κέλτες οδηγούν την κατάταξη της λίγκας και είναι δεδομένα η καλύτερη ομάδα αυτήν τη στιγμή, με τους δύο σταρ τους σε τρομερά κέφια από την αρχή της σεζόν.

Απέναντι στους Ρόκετς ο Μπράουν σκόραρε 39 πόντους, για να ακολουθήσει με 38 ο Τέιτουμ. Αυτό ήταν και το 18ο παιχνίδι που οι δυο τους σημειώνουν 30+ πόντους έκαστος, κάτι που τους έφερε πάνω από τους Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν.

Ο Τέιτουμ δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του και αναφέρθηκε στο θρυλικό δίδυμο των Μπουλς. «Πριν από έναν χρόνο όλοι θέλατε να κάνετε trade έναν από εμάς και τώρα μας συγκρίνετε με τον Μάικλ και τον Σκότι. Δεν είμαστε τόσο καλοί όσο εκείνοι... ακόμα» αναφέρει ο Τέιτουμ, που οδηγεί με... σπασμένα τα φρένα τους Σέλτικς, με τον ίδιο να είναι πλέον φαβορί για το βραβείο του MVP της regular season.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα