Χιτ - Μπουλς 101-113: Επιστροφή στις νίκες για το Σικάγο με ανατροπή στο Μαϊάμι (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Χιτ - Μπουλς 101-113: Επιστροφή στις νίκες για το Σικάγο με ανατροπή στο Μαϊάμι (vid)

bet365

Τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών έβαλαν οι Μπουλς καθώς επικράτησαν μέσα στο Μαϊάμι των Χιτ με 113-103.

Τι κι αν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Μαϊάμι Χιτ έλεγχαν απόλυτα το ματς απέναντι στους Μπουλς έχοντας το προβάδισμα με 60-52.

Η συνέχεια έμελλε να ήταν τελείως διαφορετική! Το Σικάγο έβαλε... μπροστά τις μηχανές και μ' ένα φοβερό επιμέρους σκορ 30-7 έφερε τα πάνω κάτω στη Φλόριντα, πήρε προβάδισμα με +15 πόντους (82-67) και έκτοτε δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα στο σκορ έως και το τέλος του αγώνα. Σε αντίθεση με τους «Ταύρους» αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους Χιτ ύστερα από τέσσερις σερί εκτός έδρας νίκες σε Ιντιάνα, Οκλαχόμα, Χιούστον και Σαν Αντόνιο.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς ήταν ο καλύτερος για τους νικητές έχοντας 29 πόντους με 13/17 εντός παιδιάς και 12 ριμπάουντ, ενώ την «big three» των Μπουλς συμπλήρωσαν ιδανικά οι ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (24π., 9/14 σουτ) και Ζακ Λαβίν (21π., 7ασ., 6ριμπ.) Ο Κόμπι Γουάιτ πρόσφερε τις δικές του λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο με άλλους 14 πόντους.

Για τους γηπεδούχους οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Τζίμι Μπάτλερ (γαστρεντερίτιδα), Κάιλ Λόουρι (πρόβλημα στο γόνατο) και Κέιλεμπ Μάρτιν (διάστρεμμα), ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 27 πόντους (12/15 δίποντα, 3/4 βολές) και 12 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησαν οι Χίρο και Χάισμιθ οι οποίοι σημείωσαν από 19 και 18 πόντους αντίστοιχα έχοντας 8/15 τρίποντα συνολικά.

@Photo credits: Twitter: @chicagobulls

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα