Ανουνόμπι: Μήλον της έριδος για τις ομάδες του ΝΒΑ

Ανουνόμπι: Μήλον της έριδος για τις ομάδες του ΝΒΑ

Newsroom
Ανουνόμπι: Μήλον της έριδος για τις ομάδες του ΝΒΑ

bet365

Ο Όου Τζι Ανουνόμπι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των περισσοτέρων ομάδων του ΝΒΑ, αλλά οι Τορόντο Ράπτορς είναι έτοιμοι να ζητήσουν τον... ουρανό με τα άστρα.

Σε μήλον της έριδος εξελίσσεται ο Όου Τζι Ανουνόμπι. Βέβαια οι Τορόντο Ράπτορς δεν είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν... κοψοχρονιά! Το αντίθετο!

Όπως ανέφερε σε σχετικό podcast ο δημοσιογράφος του ESPN, Ζακ Λόου, ο 25χρονος φόργουορντ είναι πολύ πιθανόν να μετακομίσει σε άλλη πολιτεία, αρκεί η ομάδα του Καναδά να λάβει τα ανταλλάγματα που επιθυμεί. Βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι ένα trade του Ανουνόμπι εάν μπουν στο τραπέζι οι απαιτήσεις των Ράπτορς.

Συγκεκριμένα οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ήταν μία ομάδα που ρώτησε για τον Ανουνόμπι αλλά το Τορόντο ζήτησε να συμπεριληφθεί στο «πακέτο» ο... Ντόνοβαν Μίτσελ! Όπερ και σημαίνει ότι για να παραχωρηθεί ο Ανουνόμπι θα χρειαστεί All Star παίκτης στα ανταλλάγματα.

Φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν καθώς σε 27 ματς έχει κατά μέσο όρο 18.7 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ, ενώ σουτάρει με 55% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 82% στις βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα