Χιτ: Τα 56 τρίποντα με τους Θάντερ, το αδιανόητο shot chart και το... spot του Τάιλερ Χίρο (vid)

Χιτ: Τα 56 τρίποντα με τους Θάντερ, το αδιανόητο shot chart και το... spot του Τάιλερ Χίρο (vid)

bet365

Οι Μαϊάμι Χιτ έσπασαν τα... κοντέρ από την γραμμή του τριπόντου επιχειρώντας 56 σουτ με αντίπαλο τους Θάντερ με τα 24 να βρίσκουν στόχο. Ο Τάιλερ Χίρο είχε τα 9 από αυτά και το Gazzetta σας δείχνει τα σημεία που προήλθε κάθε ένα από αυτά.

Τα τρίποντα έπεφταν... βροχή στο Paycom Center από τους παίκτες του Μαϊάμι, που ήταν εκείνοι που έφυγαν με το "W" από την έδρα της Οκλαχόμα! Απόντος του Τζίμι Μπάτλερ που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης, οι Χιτ κατέγραψαν την κορυφαία τους βραδιά από την περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, στη νίκη με 108-110 επί των Θάντερ επιχείρησαν 56 (!) σουτ πίσω από το τόξο και βρήκαν στόχο στα 24 από αυτά. Και παρόλο που το θετικό αποτέλεσμα ήρθε από προσπάθεια δύο πόντων του Χίρο, το σύνολο του Σποέλστρα ένιωθε αρκετή αυτοπεποίθηση από τα 7.25μ... και πίσω.

Τα 29 επιχειρήθηκαν στο πρώτο μέρος και τα 27 στο δεύτερο μισό του αγώνα με τους Θάντερ, με το shot chart που εμφανίζεται στο Instat να είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

ε
Τα τρίποντα των Χιτ με τους Θάντερ

Ο Τάιλερ Χίρο, εκτός από τους 35 πόντους που προσέφερε στην ομάδα του, είχε την «πρωτιά» και στον συγκεκριμένο τομέα. Ο Λάουρι σούταρε 9 τρίποντα, ο Ρόμπισνον 8, όμως ο 22χρονος γκαρντ είχε τα 17 από τα 56 σουτ να φεύγουν από τα χέρια του, ενώ τα 9 κατέληξαν στον στόχο για την κατάρριψη του προσωπικού του καλύτερου.

ε
Το shot chart του Χίρο από την περιφέρεια

Ο άσσος των Χιτ μοίρασε τις προσπάθειές του κυρίως από την κορυφή και τις 45, την ώρα που βρήκε και το... αγαπημένο του spot στο παρκέ για τα ξημερώματα της Πέμπτης με την αριστερή πλευρά στις 45 να έχει την τιμητική της (5/7 τρ.).

Τα τρίποντα που επιχείρησαν οι Χιτ (24/56 42.9%):

  • Χίρο 9/17
  • Ρόμπινσον 4/8
  • Λάουρι 4/9
  • Ολαντίπο 2/5
  • Μάρτιν 1/5
  • Ντέντμον 2/4

 

NBA Τελευταία Νέα