Κάρι: Έπαιζε... μόνος του στο πρώτο ημίχρονο με τους Πέισερς και ήταν εξουθενωμένος (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Κάρι: Έπαιζε... μόνος του στο πρώτο ημίχρονο με τους Πέισερς και ήταν εξουθενωμένος (vid)

bet365

Ο άτυχος Στεφ Κάρι έκανε τα πάντα για να κρατήσει την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο με τους Πέισερς και πήγε στα αποδυτήρια έχοντας εξουθενωθεί.

Οι Γουόριορς γνώρισαν την ήττα από τους Πέισερς στην Ιντιάνα με 125-119, όμως το μυαλό τους βρίσκεται αποκλειστικά στην κατάσταση του Στεφ Κάρι, ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και έχοντας κάνει... τα πάντα για να επαναφέρει σε σωστή τροχιά την ομάδα του.

Το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε περισσότερο με μία μάχη μεταξύ Πέισερς και... Κάρι, αφού εκείνος σε 24 λεπτά είχε σημειώσει 27 πόντους (η στατιστική του έγραψε 38 με 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ) στην προσπάθειά του να κρατήσει ζωντανούς τους «Πολεμιστές» που πήγαν στα αποδυτήρια με το -20 (74-54).

Μάλιστα, επειδή μία εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις, η στάση του Κάρι πριν πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μπορεί να μιλήσει από μόνη της. Ο άσσος των Καλιφορνέζων ήταν εξουθενωμένος!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα