Μάβερικς - Καβαλίερς 90-105: «Καουμπόηδες» στο Ντάλας (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Οι Καβαλίερς πραγματοποίησαν ολοκληρωτική εμφάνιση στο Ντάλας κόντρα στους Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς και επικράτησαν με 90-105 με μπροστάρη τον Ντόνοβαν Μίτσελ. Αγωνίστηκε για τρία λεπτά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Το Ντάλας «υποτάχθηκε» στην ενέργεια των Καβαλίερς που πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Μάβερικς με 90-105 διορθώνοντας τη βραδιά στο Σαν Αντόνιο και πετυχαίνοντας την τρίτη τους νίκη στα πέντε τελευταία ματς, με κεντρικό πρόσωπο τον Ντόνοβαν Μίτσελ.

Οι Μάβερικς δεν πήραν το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα και είδαν την διαφορά να ξεφεύγει από τον έλεγχό της φτάνοντας ακόμη και στους 23 πόντους στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου και όταν ο Ντάριους Γκάρλαντ έγραψε το 58-35 λίγο πριν το ημίχρονο. Το Κλίβελαντ επέτρεψε στους γηπεδούχους να πλησιάσουν μέχρι και το -9 με καλάθι του Λούκα, όμως ανέβασε την ένταση στο τέλος και έφτασε στην επικράτηση με το +15.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν το πρόσωπο του αγώνα για τους... καουμπόηδες στη Δύση, παίρνοντας κατά κάποιο τρόπο «εκδίκηση» για τον περσινό αποκλεισμό των Γιούτα Τζαζ από τους Τεξανούς στον πρώτο γύρο των playoffs. Είχε 34 πόντους (6/9 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, παίρνοντας βοήθειες από τους Στίβενς (18π., 11 ριμπ.) και Μόμπλεϊ- Άλεν που σημείωσαν από 14 με τον πρώτο να έχει 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ και τον δεύτερο 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα.

Για τους Μάβερικς που ηττήθηκαν για πέμπτη φορά στην έδρα τους φέτος, ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε 30 πόντους με 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Γουντ ολοκλήρωσε στους 20 και ο Ντινγουίντι είχε 10 με 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κατέγραψε συμμετοχή στο ματς πατώντας στο παρκέ για τρία λεπτά στα οποία επιχείρησε ένα τρίποντο δίχως να βρει στόχο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα