Αντετοκούνμπο: Οι Μάβερικς διαμαρτυρήθηκαν στο NBA για τις βολές του Giannis (vid)

Αντετοκούνμπο: Οι Μάβερικς διαμαρτυρήθηκαν στο NBA για τις βολές του Giannis (vid)

bet365

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν αποκάλυψε ότι η ομάδα του Τέξας διαμαρτυρήθηκε στο ΝΒΑ για την καθυστέρηση στην εκτέλεση των βολών του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Μαρκ Κιούμπαν πήρε το... νόμο στα χέρια του. Στο Τέξας είναι συνηθισμένο από τα παλιά χρόνια. Για τον ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς δεν απαιτείται κανένα όπλο. Μόνο η επιρροή του.

Το θέμα της συζήτησης είναι οι ελεύθερες βολές του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο χρόνος που χρησιμοποιεί μέχρι να φτάσει στην εκτέλεση. Σε ένα ματς απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ άρχισε να μετράει ενώ περίμενε να διεκδικήσει το ριμπάουντ. Σε άλλες περιπτώσεις, το κοινό αναλαμβάνει το ρόλο του... χρονομέτρη.

Οι Ντάλας Μάβερικς και ο Κιούμπαν διαμαρτυρήθηκαν στο NBA, μετά το πρώτο ματς με τους Μπακς, πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Αιτία ο μη καταλογισμός της παραβίασης των 10 δευτέρων για μία βολή του Greek Freak.

«Δεν έχω ιδέα γιατί το έκαναν σε ένα ματς ενός πόντου», είπε ο Κιούμπαν αναφερόμενος στο πιο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων, με τους Μάβερικς να... γκρινιάζουν στη λίγκα επειδή στη νίκη των Μπακς με 106-105 ο Αντετοκούνμπο έκανε 12 δεύτερα να εκτελέσει μία βολή.

Στην 29η των βολών οι Μαβς

Πάντως, στην ίδια συνέντευξη ο Κιούμπαν αναφέρθηκε και στις βολές της δικής του ομάδας, η οποία βρίσκεται στην 29η θέση (!) σε όλο το ΝΒΑ: «Θα είχαμε πέντε παραπάνω βολές αν δεν ήμασταν τόσο άστοχοι».

Οι Μάβερικς σουτάρουν με 72.3%, ελάχιστα μπροστά από το 69.8% των τελευταίων Μέμφις Γκρίζλις, με τον σταρ της ομάδας, Λούκα Ντόντσιτς να έχει 71.1%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα