NBA: Ξανά στο τέλος οι Σπερς, νίκες για Γκρίζλις, Χιτ (vid)

NBA: Ξανά στο τέλος οι Σπερς, νίκες για Γκρίζλις, Χιτ (vid)

bet365

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς πήραν άλλη μία νίκη στο τέλος, αυτή τη φορά απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (112-111). Με «W» συνέχισαν οι Μαϊμι Χιτ και Μέμφις Γκρίζλις.

Τα μεγάλα φινάλε έχουν γίνει συνήθεια για τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Οι παίκτες του Πόποβιτς κατάφεραν να επικρατήσουν κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (112-111) μολονότι έμειναν δίχως πόντο για τα τελευταία 2:16 της αναμέτρησης.

Το σκορ σε εκείνο το σημείο ήταν 112-106, με τους Καβς να επιχειρούν τη μεγάλη ανατροπή, αλλά να μένουν στο... παρά ένα. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζος Ρίτσαρντσον με 24 πόντους, ενώ για τους Καβαλίερς ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 28 πόντους.

Πέισερς - Χιτ 82-87

Το τελικό σκορ δεν μπορεί να κολακεύει κανέναν. Αν και οι Χιτ πήραν αυτό που ήθελαν, με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να σημειώνει 22 πόντους με 17 ριμπάουντ και τον Τζίμι Μπάτλερ να προσθέτει 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ.

Οι Χιτ σούταραν με 38.6% στα εντός παιδιάς, ενώ οι Πέισερς είχαν 35.4%.

Μέμφις - Χοκς 128-103

Οι Γκρίζλις αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζα Μοράντ, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να διαλύσουν τους Ατλάντα Χοκς με διαφορά 25 πόντων. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τάιους Τζόουνς με 22 πόντους και ακολούθησαν οι Ντίλον Μπρουκς με 18 και Σάντι Αλντάμα με 16.

Για τους Χοκς - απουσίαζε ο Τρέι Γιανγκ - ο Ντε' Αντρε Χάντερ πέτυχε 19 πόντους.

@Photo credits: San Antonio Spurs twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα