Τόμπσον: Όταν ο Κλέι... σεληνιάστηκε με 60 πόντους μόλις με 11 ντρίμπλες (vid)

Τόμπσον: Όταν ο Κλέι... σεληνιάστηκε με 60 πόντους μόλις με 11 ντρίμπλες (vid)

Νίκος Καρφής
Τόμπσον: Όταν ο Κλέι... σεληνιάστηκε με 60 πόντους μόλις με 11 ντρίμπλες (vid)

bet365

Σαν σήμερα, το 2016, ο Κλέι Τόμπσον τρέλαινε κόσμο κόντρα στους Πέισερς με 60 πόντους μετά από μόλις 11 ντρίμπλες.

Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να έχει πέσει λίγο ο Κλέι Τόμπσον, αλλά όταν ο σουτέρ των Γουόριορς ήταν στα πολύ καλά του χρόνια, μας πρόσφερε βραδιές απίθανες, μαγικές.

Σαν σήμερα λοιπόν, στις 5 Δεκέμβρη του 2016, ο Κλέι φόρτωνε με 60 πόντους το καλάθι των Πέισερς σε μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις όλων των εποχών.AdvertisementΜάλιστα αυτή την επίδοση την πέτυχε σε 29 λεπτά και κάνοντας μόλις 11 ντρίμπλες. Δηλαδή μια ραψωδία στις catch n' shoot καταστάσεις από τον σουτέρ των πολεμιστών.

Τότε έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που βάζει 60, παίζοντας λιγότερο από 30 λεπτά, ενώ έγινε ο πρώτος αθλητής των Ουόριορς που βάζει 60+ μετά τον Μπαρι το 1974. Ο Κλέι σκόραρε εκείνο το μαγικό βράδυ 2.07 πόντους το λεπτό. Δεν υπήρχε τρόπος να τον σταματήσεις.

Γενικά όταν ο Τόμπσον ήταν στη μέρα του, δεν μπορούσες να κάνεις πολλά. Το μόνο που είχες να κάνεις αν ήσουν αντίπαλος, ήταν να προσευχηθείς, να βάλει όσο λιγότερους πόντους γίνεται.

Θυμηθείτε τα... όργια του σεληνιασμένου Τόμπσον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα