Χοκς: Πλήγμα για την Ατλάντα, τραυματίστηκαν Κόλινς και Χάντερ

Χοκς: Πλήγμα για την Ατλάντα, τραυματίστηκαν Κόλινς και Χάντερ

Χοκς: Πλήγμα για την Ατλάντα, τραυματίστηκαν Κόλινς και Χάντερ

bet365

Το παιχνίδι κόντρα στους Μάτζικ δημιούργησε διπλή «πληγή» στους Χοκς που χάνουν για ένα διάστημα τους δύο βασικούς φόργουορντ, Τζον Κόλινς και ΝτιΆντρε Χάντερ.

Οι Ατλάντα Χοκς κατάφεραν να επικρατήσουν με αντίπαλο τους Μάτζικ, παρόλα αυτά τα βλέμματά τους στράφηκαν στους Τζον Κόλινς και ΝτιΆντρε Χάντερ που τραυματίστηκαν και χρειάζονταν να περάσουν από... μικροσκόπιο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Μιας και μιλάμε για τους δύο φόργουορντ που αποτελούν τις βασικές επιλογές για την Ατλάντα, ο συναγερμός ήταν έντονος. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, ο Χάντερ διαγνώσθηκε με πρόβλημα στον δεξιό γοφό και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Από την άλλη, ο Κόλινς υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού μετά από ένα κάρφωμα εκτός χρόνου στο τέλος του ημιχρόνου με το Ορλάντο και μέχρι να υποχωρήσει το πρήξιμο θα πρέπει να ακολουθήσει θεραπείες χάνοντας ένα διάστημα δύο εβδομάδων από τις υποχρεώσεις των Χοκς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα