Πίστονς - Μάβερικς 131-125: «Έκλεψαν» τη νίκη και τις εντυπώσεις κόντρα στην παρέα του Luka (vid)

bet365

Οι Πίστονς φιλοξένησαν τους Μάβερικς και έπειτα από έναν αγώνα που έφεραν... στα μέτρα τους «έκλεψαν» τη νίκη και τις εντυπώσεις με σούπερ Μπογκντάνοβιτς και κομβικό Χέιζ.

«Αφιλόξενο» αποδείχθηκε το Ντιτρόιτ για τον Λούκα Ντόντσιτς και την παρέα του, αφού οι Πίστονς εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και τον έξτρα χρόνο και έφτασαν στην επικράτηση κόντρα στους Μάβερικς με 131-125. Με αυτόν τον τρόπο, υποχρέωσαν το Ντάλας στην πέμπτη του ήττα στα τελευταία ματς, σταματώντας παράλληλα το δικό τους αρνητικό σερί έπειτα από τρεις αναμετρήσεις.

Η εξέλιξη του αγώνα προμήνυε πως θα χρειάζονταν οι τελευταίες κατοχές για να αναδειχθεί ο νικητής. Και αυτό γιατί στο τέλος κάθε δωδεκαλέπτου οι δύο ομάδες ήταν... σφιχταγκαλιασμένες με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αφήσουν το παιχνίδι να... γλιστρήσει από τα χέρια τους. Λίγο πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, ο Μπάγκλεϊ έστειλε τους Πίστονς στο +5 (117-112), όμως ο Μπούλοκ «σφράγισε» το σκορ στο 117-117 με το κοκκίνισμα του χρονομέτρου. Στην παράταση, το κάρφωμα του Γουντ έφερε νέα ισοπαλία και εκεί ήταν η τελευταία λέξη του Χέιζ με δύο συνεχόμενα τρίποντα.

Ο ίδιος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ, συμπληρώνοντας ιδανικά τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς που σημείωσε 30 (5/6 τρίποντα) με 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα. Ο Μπάγκλεϊ είχε 19 και ο Ίβεϊ 16 για το αποτέλεσμα.

Από την άλλη, ο Λούκα Ντόντσιτς μέτρησε 35 πόντους με 10 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ο Χάρνταγουεϊ άφησε στη στατιστική του 26 πόντους και ο Γουντ 25, όμως από ό,τι φάνηκε οι Μάβερικς χρειάζονταν περισσότερα... στηρίγματα!

Τα δωδεκάλεπτα: 36-36, 61-60, 99-89, 117-117, 131-125

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα