Γουίζαρντς - Τίμπεργουλβς 142-127: Επιστροφή στις νίκες με ρεκόρ καριέρας του Πορζίνγκις

Γιώργος Κούβαρης
Γουίζαρντς - Τίμπεργουλβς 142-127: Επιστροφή στις νίκες με ρεκόρ καριέρας του Πορζίνγκις

bet365

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έβαλε «φρένο» στο αρνητικό σερί των Γουίζαρντς και πραγματοποιώντας ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί των Τίμπεργουλβς με 142-127. Τραυματίστηκε ο Άντονι Τάουνς.

Μετά από τρεις σερί ήττες, η ομάδα της Γουάσινγκτον επέστρεψε και πάλι στις νίκες, κάτι που οφείλει στον Λετονό φόργουορντ!

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις χρειάστηκε μόλις 31 λεπτά συμμετοχής για να φτάσει σε ρεκόρ καριέρας καθώς πέτυχε 41 πόντους έχοντας 6/8 δίποντα, 6/10 τρίποντα και 11/11 βολές. Επίσης «γέμισε» την στατιστική του με 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 τάπες!

Ο Κάιλ Κούζμα είχε με τη σειρά του 23 πόντους, 9 ασίστ και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Μπράντλεϊ Μπιλ μέτρησε 22 πόντους με 9/14 εντός παιδιάς.Ο Πορζίνγκις θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερους πόντους, αλλά από τη στιγμή που το ματς είχε κριθεί από νωρίς, ο τεχνικός των Γουίζαρντς, Γουές Άνσελντ άνοιξε το rotation και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Στον αντίποδα οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι σε... αναμμένα κάρβουνα καθώς είδαν τον Καρλ Άντονι Τάουνς να αποχωρεί τραυματίας, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια επαφή. Πρώτος σκόρερ για τους «Λύκους» ήταν ο Έντουαρντς με 29 πόντους και 9/19 σουτ, ενώ ο Τζέιλεν Νόουελ ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 23 πόντους με 9/13.

 

NBA Τελευταία Νέα