Σίμονς για Εμπίντ: «Υπάρχουν άτομα σε μία ομάδα με τα οποία δε μιλάς όλη μέρα»

Δημήτρης Οικονόμου
Σίμονς για Εμπίντ: «Υπάρχουν άτομα σε μία ομάδα με τα οποία δε μιλάς όλη μέρα»

bet365

Δε θα μπορούσε να επιστρέψει στη Φιλαδέλφεια και να μη μιλήσει για τον Τζοέλ Εμπίντ ο Μπεν Σίμονς, που ανέφερε πως δεν ήταν φίλοι αλλά τρέφει αγάπη για εκείνον.

Όλα τα βλέμματα στην αποψινή βραδιά του ΝΒΑ στρέφονται στη Φιλαδέλφεια, εκεί όπου οι Σίξερς υποδέχονται τους Μπρούκλιν Νετς και ο Μπεν Σίμονς επιστρέφει ως αντίπαλος -για πρώτη φορά στο παρκέ- απέναντι στην ομάδα με την οποία μεγάλωσε.

Ο Σίμονς προσπάθησε να αφήσει στην άκρη την όποια κόντρα, μιλώντας με πολύ καλά λόγια για τον σύλλογο. «Εδώ έγινα άντρας. Πάντα θα έχω σεβασμό προς τη Φιλαδέλφεια και τους φίλους της ομάδας. Είναι ξεχωριστοί» τόνισε, με την κουβέντα αναμενόμενα να πηγαίνει προς τον Τζοέλ Εμπίντ, με τον οποίο συνυπήρξαν.

Όπως διαβεβαίωσε και ο ίδιος, οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ στενές. «Δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους. Δεν ανταλλάσσεις μηνύματα με όλους. Υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα με τα οποία δε μιλάς όλη μέρα. Έχω φίλους με τους οποίους δε μιλάω αρκετά, αλλά είμαστε μια χαρά. Έτσι είναι η ζωή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σίμονς, που συνέχισε όμως και στάθηκε στα όσα έκαναν ως δίδυμο με τον Εμπίντ στο παρκέ.

«Είχαμε πολλές υπέροχες στιγμές. Τον αγαπώ τον Τζο. Προφανώς δε δούλεψε καλά για εμάς, αλλά έτσι είναι η ζωή και δεν πηγαίνουν όλα όπως τα θες. Του εύχομαι τα καλύτερα, προφανώς όχι ένα πρωτάθλημα εναντίον μας».

 

NBA Τελευταία Νέα