Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Ο Κερ αποθέωσε τον Κλέι Τόμπσον για την υπομονή του (vid)

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Ο Κερ αποθέωσε τον Κλέι Τόμπσον για την υπομονή του (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Ο Κερ αποθέωσε τον Κλέι Τόμπσον για την υπομονή του (vid)

bet365

Οι 20 πόντοι του Κλέι Τόμπσον έκαναν ιδιαίτερα χαρούμενο τον Στιβ Κερ, μετά τη νίκη των Γουόριορς επί των Νικς!

Τη διαρκή στήριξη προς το πρόσωπο του Κλέι Τόμπσον συνέχισε να δείχνει ο Στιβ Κερ. Ο κόουτς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είδε τον Τόμπσον να κάνει το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς του, στη νίκη των «πολεμιστών» με 111-101 επί των Νικς.

Λίγο αργότερα ο Κερ ανέφερε τους λόγους που ήταν εξαιρετικός ο Κλέι, στη συνέντευξη Τύπου. «Έδειξε περισσότερη υπομονή και δούλεψε για αυτόν. Κάθε φορά που ο Κλέι έδινε την έξτρα πάσα, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και βρίσκαμε ανοιχτό σουτ. Έτσι καταλήξαμε στις 32 ασίστ. Ήταν εξαιρετικός απόψε και ανταμείφθηκε με το παιχνίδι του, έβαλε μεγάλα σουτ. Η ποιότητα των προσπαθειών του ήταν καλύτερη» ήταν τα λόγια του Κερ.

Ο σταρ των Γουόριορς είχε αρκετά προβλήματα τη φετινή σεζόν, αφού τα ποσοστά του δεν ήταν και τα καλύτερα από την περίμετρο. Ωστόσο κόντρα στους Νικς σκόραρε 20 πόντους με 4/10 τρίποντα και έδωσε σημαντική βοήθεια στον Στεφ Κάρι.

Μην ξεχνάμε πως η πίεση γύρω από το πρόσωπο του Κλέι Τόμπσον έχει συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα, με τον Κερ να απαντά λίγες μέρες νωρίτερα σχετικά με τη χρησιμοποίησή του στην πρώτη πεντάδα.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα