Γουόριορς - Νικς 111-101: Η επιστροφή των Splash Brothers (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Γουόριορς - Νικς 111-101: Η επιστροφή των Splash Brothers (vid)

bet365

Μετά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, οι Γουόριορς ξαναβρίσκουν τα πατήματά τους, κερδίζοντας τους Νιου Γιορκ Νικς εντός έδρας με 111-101.

Η αλήθεια είναι ότι οι «Splash Brothers» είχαν... κάμποσο καιρό να μοιραστούν τις εντυπώσεις στο παρκέ για τους Γουόριορς. Το έκαναν ωστόσο κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς με αποτέλεσμα να φτάσουν στην τελική επικράτηση και να βελτιώσουν το ρεκόρ τους στο 6-9. Βέβαια έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους αλλά αυτή ήταν η 4η νίκη τους στα έξι τελευταία παιχνίδια.

Ο Στεφ Κάρι είχε 24 πόντους με 5/13 τρίποντα και 10 ασίστ, ενώ ο Κλέι Τόμπσον πέτυχε άλλους 20 πόντους έχοντας 4/10 τρίποντα. Την τριάδα που έκανε την διαφορά για το Γκόλντεν Στέιτ συμπλήρωσε ο Άντριου Γουίγκινς ο οποίος σημείωσε από τη πλευρά του 20 πόντους με 8/15 εντός παιδιάς και 7 ριμπάουντ. Αντίθετα οι Νικς γνώρισαν την 5η εκτός έδρας ήττα τους και πλέον το ρεκόρ τους βρέθηκε στο 8-8.

Πρώτος σκόρερ για τους Νοεϋορκέζους ήταν ο Τζούλιους Ραντλ με 20 πόντους και 7/15 σουτ, ενώ άλλους 18 πόντους πρόσθεσε ο Μπάρετ. Πάντως οι Νικς ήταν πολύ άστοχοι έξω από τα 7.25 μέτρα καθώς τελείωσαν το παιχνίδι με μόλις 9/34 τρίποντα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα