Πέλικανς - Σέλτικς 109-117: Συνεχίζει την επέλαση η Βοστόνη, 9η σερί νίκη (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Πέλικανς - Σέλτικς 109-117: Συνεχίζει την επέλαση η Βοστόνη, 9η σερί νίκη (vid)

bet365

Οι Μπόστον Σέλτικς συνεχίζουν με... σπασμένα φρένα στο ΝΒΑ καθώς πέρασαν και από τη Νέα Ορλεάνη κερδίζοντας τους Πέλικανς με 117-109.

Η ομάδα της Βοστόνης αγνοεί τη λέξη «ήττα» εδώ και 17 ημέρες! Μετά και το «διπλό» επί των Πέλικανς, μετράει αισίως εννέα σερί νίκες στο ΝΒΑ με αποτέλεσμα να βρεθεί στο 13-3 και να κρατάει το καλύτερο ρεκόρ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της λίγκας.

Αυτή τη φορά το δίδυμο των Τζέιλεν Μπράουν και Ντέρικ Γουάιτ ήταν εκείνο που έκανε και τη μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι! Ο Μπράουν σταμάτησε στους 27 πόντους (7/14 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 4/5 βολές) έχοντας επίσης 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Αντίστοιχα, ο Γουάιτ πέτυχε 26 πόντους έχοντας 9/12 εντός παιδιάς, εκ των οποίων 6/8 τρίποντα. Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν άστοχος σε αυτό το ματς (19π., 2/10τρ.) ωστόσο δεν στοίχισε στους Σέλτικς οι οποίοι αποτελούν την πιο φορμαρισμένη ομάδα του ΝΒΑ.

Οι Πέλικανς αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Ζάιον Γουίλιαμσον. Ο Μπράντον Ίνγκραμ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 25 πόντους (9/20 σουτ) και 7 ασίστ, ενώ άλλους 18 πόντους με 4/8 τρίποντα πρόσθεσε ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ. Αυτή ήταν η 3η εντός έδρας ήττα για τη Νέα Ορλεάνη και η 6η στο σύνολο έχοντας 9-6 ρεκόρ από το ξεκίνημα της σεζόν.

@Photo credits: Twitter: @celtics

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα