Μάβερικς - Νάγκετς 127-99: Ο Ντόντσιτς «υπέγραψε» το 50ο triple double της καριέρας του (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μάβερικς - Νάγκετς 127-99: Ο Ντόντσιτς «υπέγραψε» το 50ο triple double της καριέρας του (vid)

bet365

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να σημειώνει το 50ο triple double της καριέρας του, οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν των ελλιπέστατων Ντένβερ Νάγκετς με 127-99.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ έφτασε σε ένα σπουδαίο milestone στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, καθώς για 50η φορά κατάφερε να «γράψει» διψήφια νούμερα σε τρεις διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες.

Απέναντι στους μισούς Ντένβερ Νάγκετς είχε 33 πόντους με 9/15 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 9/11 βολές, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 35 λεπτά. Βέβαια η ομάδα του Κολοράντο δεν είχε τρεις βασικότατους παίκτες στο ρόστερ της, καθώς απουσίαζαν οι Νίκολα Γιόκιτς, Τζαμάλ Μάρεϊ και Άαρον Γκόρντον. Ακόμα και έτσι ο Λούκα Ντόντσιτς θα έχει να θυμάται το συγκεκριμένο παιχνίδι για το 50ο του triple double.

Με αυτή τη νίκη οι Μαβς έφτασαν στο 9-6 ρεκόρ και «επιασαν» τους Νάγκετς οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν πλέον το ίδιο ρεκόρ και αμφότερες οι ομάδες μοιράζονται την ίδια θέση στην Δυτική Περιφέρεια. Εξαιρετικό ματς έκανε και ο Κρίστιαν Γουντ, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και πρόσφερε στους Ντάλας Μάβερικς άλλους 28 πόντους με 11/16 εντός παιδιάς και 8 ριμπάουντ. Ντινγουίντι και Χάρνταγουεϊ είχαν από τη πλευρά τους από 15 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Για τους Ντένβερ Νάγκετς που είδαν τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν επιμέρους 44-28 στην δεύτερη περίοδο, ξεχώρισαν περισσότερο οι Μπρους Μπράουν (18π.) και Μπόουνς Χάιλαντ (17π.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα