Ντόντσιτς: Η rookie κάρτα του βγήκε σε δημοπρασία και έσπασε ρεκόρ

Ντόντσιτς: Η rookie κάρτα του βγήκε σε δημοπρασία και έσπασε ρεκόρ

Ντόντσιτς: Η rookie κάρτα του βγήκε σε δημοπρασία και έσπασε ρεκόρ

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς παρά τα 23 του χρόνια έχει κατορθώσει να κάνει θόρυβο στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, ενώ σε πρόσφατη δημοπρασία η rookie κάρτα του έσπασε ρεκόρ!

Η LukaMania γίνεται αντιληπτή τόσο μέσα στα γήπεδα όπου περνά ο Λούκα Ντόντσιτς με τους Ντάλας Μάβερικς, όσο και έξω από αυτά. Τρανή απόδειξη η πώληση μίας κάρτας του από την rookie σεζόν του στο NBA που δημοπρατήθηκε και κατάφερε να σπάσει ρεκόρ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TMZ..

Η κάρτα της πρώτης χρονιάς του Λούκα στη Λίγκα άγγιξε τα 3.12 εκατομμύρια δολάρια και έγινε η μοναδική που έχει φτάσει ποτέ αυτό το ποσό σε δημόσια αγορά. Σε αυτήν απεικονίζεται ο Ντόντσιτς με τη φανέλα των Μάβερικς και δίπλα την υπογραφή του, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η φράση του πως θα σταματήσει το μπάσκετ αν ποτέ καταφέρει να καρφώσει μπροστά στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Για την ιστορία, το απόλυτο ρεκόρ για την πώληση καρτών κατέχει ο ΛεΜπρόν, του οποίου η κάρτα είχε φτάσει τα 5.2 εκατομμύρια δολάρια μέσω ιδιωτικής αγοράς. Πάντως αν ο Λούκα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ίσως καταφέρει τελικά όχι να καρφώσει, αλλά να... ταπώσει τον «Βασιλιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα