Ντόντσιτς: Η rookie κάρτα του βγήκε σε δημοπρασία και έσπασε ρεκόρ

Ντόντσιτς: Η rookie κάρτα του βγήκε σε δημοπρασία και έσπασε ρεκόρ

Ντόντσιτς: Η rookie κάρτα του βγήκε σε δημοπρασία και έσπασε ρεκόρ

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς παρά τα 23 του χρόνια έχει κατορθώσει να κάνει θόρυβο στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, ενώ σε πρόσφατη δημοπρασία η rookie κάρτα του έσπασε ρεκόρ!

Η LukaMania γίνεται αντιληπτή τόσο μέσα στα γήπεδα όπου περνά ο Λούκα Ντόντσιτς με τους Ντάλας Μάβερικς, όσο και έξω από αυτά. Τρανή απόδειξη η πώληση μίας κάρτας του από την rookie σεζόν του στο NBA που δημοπρατήθηκε και κατάφερε να σπάσει ρεκόρ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TMZ..

Η κάρτα της πρώτης χρονιάς του Λούκα στη Λίγκα άγγιξε τα 3.12 εκατομμύρια δολάρια και έγινε η μοναδική που έχει φτάσει ποτέ αυτό το ποσό σε δημόσια αγορά. Σε αυτήν απεικονίζεται ο Ντόντσιτς με τη φανέλα των Μάβερικς και δίπλα την υπογραφή του, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η φράση του πως θα σταματήσει το μπάσκετ αν ποτέ καταφέρει να καρφώσει μπροστά στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Για την ιστορία, το απόλυτο ρεκόρ για την πώληση καρτών κατέχει ο ΛεΜπρόν, του οποίου η κάρτα είχε φτάσει τα 5.2 εκατομμύρια δολάρια μέσω ιδιωτικής αγοράς. Πάντως αν ο Λούκα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ίσως καταφέρει τελικά όχι να καρφώσει, αλλά να... ταπώσει τον «Βασιλιά».

 

NBA Τελευταία Νέα