Ατλάντα Χοκς: Έτοιμος για trade o Τζον Κόλινς, παραμονεύουν οι Σανς

Newsroom
Ατλάντα Χοκς: Έτοιμος για trade o Τζον Κόλινς, παραμονεύουν οι Σανς

bet365

Στο... σφυρί ετοιμάζεται να βγει ο Τζον Κόλινς, με τους Φοίνιξ Σανς να παρακολουθούν «ζεστά» την περίπτωσή του.

Αν και διανύει φέτος τον δεύτερο χρόνο του πενταετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει το 2021 έναντι 125 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Τζον Κόλινς μόνο... σίγουρος δεν πρέπει να θεωρείται στην Ατλάντα. Όπως ανέφερε ο Σαμς Τσαράνια στο «The Athletic» ο φόργουορντ των Χοκς αναμένεται να γίνει trade από την ομάδα της Τζόρτζια.

Συγκεκριμένα εξηγεί ότι έχουν ανοίξει ήδη τον δίαυλο των συζητήσεων για τον Κόλινς, για τον οποίο φέρεται να έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον οι Φοίνιξ Σανς. Από τη στιγμή που θα «ανοίξει» και η θέση λόγω της επικείμενης παραχώρησης του Κράουντερ, η ομάδα της Αριζόνα έχει «κεντράρει» στον 25χρονο φόργουορντ.

Ο Τζον Κόλινς έχει 308 ματς της κανονικής περιόδου στο βιογραφικό του σκοράροντας κατά μέσο όρο 16.3 πόντους, ενώ έχει επίσης 8.3 ριμπάουντ και 49% στα σουτ εντός παιδιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα