Μιλγουόκι Μπακς: Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Κράουντερ

Μιλγουόκι Μπακς: Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Κράουντερ

Γιώργος Κούβαρης
Μιλγουόκι Μπακς: Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Κράουντερ

bet365

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Τζάε Κράουντερ έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο δυναμικός φόργουορντ είχε αποτελέσει τον «κρυπτονίτη» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη «φούσκα» του Ορλάντο πριν από δύο χρόνια. Λέτε να τους δούμε συμπαίκτες στο Μιλγουόκι;

Σύμφωνα πάντως με τα όσα ανέφερε ο Τζέικ Φίσερ του Yahoo Sports στο podcast «Golden Blue Eyes» o Τζάε Κράουντερ όχι μόνο έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των Μπακς αλλά φαίνεται πώς οδηγούν και την κούρσα προκειμένου να τον εν τάξουν στο ρόστερ τους.

Βέβαια ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα εμπλακούν τρεις ομάδες στο trade ή αν θα προχωρήσει μόνο μεταξύ των Σανς και των Μπακς, καθώς η ομάδα του Φοίνιξ έχει κυκλώσει το όνομα του Γκρέισον Άλεν. Μετά και τον τραυματισμό του Κάμερον Τζόνσον, οι Σανς θέλουν έναν ακόμα παίκτη στην περιφέρεια, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο Κράουντερ είναι ανενεργός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς της φετινής σεζόν ενώ συνολικά σε 127 ματς με τους Σανς (2020-2022) μέτρησε κατά μέσο όρο 9.7 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα