Γουέστμπρουκ: Έβαλε για... ύπνο τον Χουέρτερ (vid)

Γουέστμπρουκ: Έβαλε για... ύπνο τον Χουέρτερ (vid)

bet365

Έχει ακούσει πολλά ο Ράσελ Γουέστμπρουκ στο ξεκίνημα των Λέικερς, αλλά και αυτός μπορεί να γίνει... προκλητικός όταν του το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ η κουβέντα στους Λος Άντζελες Λέικερς είναι ασταμάτητη. Ερχόμενος πλέον από τον πάγκο, ο Γουέστμπρουκ καταφέρνει να είναι πιο επιδραστικός στο παιχνίδι των «λιμνανθρώπων», ξαναβρίσκοντας λίγη από την αυτοπεποίθησή του.

Και αυτό σημαίνει να είναι... προκλητικός ορισμένες φορές, όπως αυτήν κόντρα στον Κέβιν Χουέρτερ. Ο Γουέστμπρουκ σκόραρε με λέι-απ, νικώντας τον γκαρντ των Κινγκς και πανηγύρισε στο πρόσωπό του, κάνοντας χαρακτηριστικά την κίνηση που χρειάζεται για να κοιμήσεις ένα μωρό.

Τον έβαλε για ύπνο ο Γουέστμπρουκ τον Χουέρτερ, αλλά με διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνήθως κάνει ο Στεφ Κάρι, στο γνωστό πλέον «night-night».

Ο πανηγυρισμός του Γουέστμπρουκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα