Σπερς - Μπακς 111-93: Αυτήν τη φορά... δεν άντεξαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

bet365

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζρου Χόλιντεϊ και Γκρέισον Άλεν δεν αγωνίστηκαν για τους Μιλγουόκι Μπακς, που μοιραία ηττήθηκαν με 111-93 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς και υποχώρησαν σε ρεκόρ 10-2.

Αυτήν τη φορά οι Μιλγουόκι Μπακς δεν άντεξαν. Μπορεί ο Τζαβόν Κάρτερ να έκανε τα πάντα για να καλύψει την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στην Οκλαχόμα, όμως οι Σαν Αντόνιο Σπερς (6-7) είχαν τις λύσεις, εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των αντιπάλων τους και επικράτησαν με 111-93.

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζρου Χόλιντεϊ και Γκρέισον Άλεν, με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται από ίωση, δεν ήταν στη διάθεση του κόουτς Μπουντενχόλζερ και μοιραία οι Μπακς υποχώρησαν στο 10-2, με τον Κέλντον Τζόνσον να παραμένει άλυτος γρίφος για όλη την αναμέτρηση.

Ο σταρ των Σπερς σκόραρε 29 πόντους, μετρώντας 5/8 τρίποντα και «σκότωσε» ουσιαστικά τους Μπακς. Μάλιστα ένα δικό του τέτοιο ήταν που έδωσε ουσιαστικά διαστάσεις στη διαφορά. Τα «ελάφια» και πάλι με πρωταγωνιστή τον Κάρτερ κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ, με τους Σπερς να διατηρούν μία διαφορά 7 πόντων (83-76) στο φινάλε του τρίτου δωδεκαλέπτου, όμως ο Τζόνσον «πυροβόλησε» ξανά.

Με τρίποντο διαμόρφωσε το 101-83, ενώ στο ρολόι απέμεναν ακόμα 4'39'', δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στο Μιλγουόκι. Άλλωστε οι Σπερς είχαν πολύ καλό ποσοστό από το τρίποντο (12/31) και με αυτόν τον τρόπο διατήρησαν το... τιμόνι της αναμέτρησης στα χέρια τους.

Βασέλ και Τζόνσον «σκότωσαν» τους Μπακς

Δίπλα στον Τζόνσον ήταν ο Ντέβιν Βασέλ. Μπορεί να μην είχε την ίδια επιτυχία από το τρίποντο, με μόλις 2/7, αλλά με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, την ώρα που ο Ποέλτλ ολοκλήρωσε με double-double την αναμέτρηση, σκοράροντας 15 πόντους (7/11) δίπλα στα 10 ριμπάουντ του.

Από την πλευρά των Μπακς ο Κάρτερ έκανε ξανά το βήμα μπροστά. Παρότι γνωστός για τις αμυντικές του ικανότητες, ο Κάρτερ την ώρα που λείπει ο Γιάννης, συνεχίζει να οδηγεί την επίθεση των Μπακς, όμως δεν μπόρεσε να υπογράψει μία ακόμα νίκη μετά από αυτήν κόντρα στους Θάντερ. Ο γκαρντ των Μπακς σκόραρε 21 πόντους με 5/7 τρίποντα, μοίρασε 6 ασίστ και μάζεψε 2 ριμπάουντ, όντας ο καλύτερος παίκτης των «ελαφιών».

Ο Μπρουκ Λόπεζ ακολούθησε με 19, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις σκόραρε 16, μαζεύοντας και 12 ριμπάουντ. Επόμενο παιχνίδι για τους Μπακς τα ξημερώματα της Τρίτης (15/11) απέναντι στους Χοκς.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-27, 54-46, 83-76, 111-93

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα