Σέλτικς: Όταν ο Ντοκ Ρίβερς έκρυψε $3 χιλιάδες στο Staples Center (vids)

Σέλτικς: Όταν ο Ντοκ Ρίβερς έκρυψε $3 χιλιάδες στο Staples Center (vids)

Σέλτικς: Όταν ο Ντοκ Ρίβερς έκρυψε $3 χιλιάδες στο Staples Center (vids)

bet365

Ο Κέβιν Γκαρνέτ αποκάλυψε μία απίθανη ιστορία με τον Ντοκ Ρίβερς, στη διαδρομή για το πρωτάθλημα του 2008.

Τι δουλειά έχουν οι Μπόστον Σέλτικς με ένα σχεδόν ξεχασμένο μάτσο δολαρίων στην οροφή του Staples Center; Ο Κέβιν Γκαρνέτ αφηγήθηκε μία απίθανη ιστορία για τους Σέλτικς του 2008 και το κίνητρο που τους έδωσε ο προπονητής τους, Ντοκ Ρίβερς.

Τι έκανε ο Ρίβερς; Στο πρώτο ματς της σεζόν στην έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς - πριν από το τζάμπολ - ζήτησε από όσους ήταν στην αποστολή της ομάδας από ένα 100δόλαρο!

Όταν ο Γκαρνέτ τον ρώτησε τι θα κάνει με τα περίπου 3.000 δολάρια που συγκεντρώθηκαν, ο Ρίβερς άρπαξε μία καρέκλα. Ανέβηκε σε αυτή και αφαίρεσε το καπάκι από την οροφή. Τοποθέτησε τα χρήματα και είπε στους παίκτες τους: «Θα τα πάρουμε, όταν επιστρέψουμε σε αυτό το γήπεδο».

Μόνο που ο μοναδικός τρόπος για να γίνει αυτό, ήταν να φτάσουν μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ. Και αυτό έγινε. Με τον Ρίβερς να ανεβαίνει σε μία άλλη καρέκλα και να εμφανίζει τα χρήματα.

Το πακέτο με τα χρήματα ήταν γεμάτο από ιστούς αράχνης, όπως είπε ο Γκαρνέτ, αλλά αυτό δεν ένοιαζε κανέναν. Οι περισσότεροι είχαν μείνει με το στόμα ανοικτό, γιατί είχαν λησμονήσει την κίνηση στην αρχή της σεζόν.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα