Μπεν Γκόρντον: Εννιά κατηγορίες για τον πρώην παίκτη των Μπουλς, γρονθοκόπησε το γιο του επανειλημμένα

Μπεν Γκόρντον: Εννιά κατηγορίες για τον πρώην παίκτη των Μπουλς, γρονθοκόπησε το γιο του επανειλημμένα

bet365

Ο Μπεν Γκόρντον, ο οποίος συνελήφθη αφού χτύπησε τον 10χρονο γιο του, αντιμετωπίζει 9 διαφορετικές κατηγορίες.

Ο Μπεν Γκόρντον κατέληξε στο κρατητήριο, μετά από την επίθεση στο 10χρονο γιο του, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης! Ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς και των Ορλάντο Μάτζικ φαίνεται να γρονθοκόπησε επανειλημμένα το παιδί του στο πρόσωπο, επειδή από τα χέρια του μικρού έπεσε ένα βίβλιο.

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να υποστήριξαν οι μάρτυρες του περιστατικού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ. Πλέον, ο Γκόρντον είναι αντιμέτωπος με εννιά κατηγορίες: Επίθεση σε 2ο βαθμό και 3ο βαθμό, εγκληματική καταφρόνηση, αντίσταση κατά της αρχής, εγκληματική καταφρόνηση σε 2ο βαθμό, έθεσε σε κίνδυνο την ακεραιότητα ενός παιδιού και απόπειρα επίθεσης σε 3ο βαθμό.

Ο Γκόρντον αντιστάθηκε στη σύλληψή του, λέγοντας στους αστυνομικούς πως δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει, ενώ στην προσπάθεια να του περάσουν χειροπέδες, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας στο γόνατο και ο άλλος στο χέρι.

Μάλιστα, όπως προκύπτει, λόγω περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στο Βρετανό από το 2018 στο Ιλινόι του Σικάγο, δεν θα έπρεπε να είναι μαζί με το γιο του σε άλλη πολιτεία!

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα