Κόμπι σε Καρμέλο πριν τη δημιουργία της Redeem Team: «Κουράστηκα να σας βλέπω να χάνετε»

Νίκος Καρφής
Κόμπι σε Καρμέλο πριν τη δημιουργία της Redeem Team: «Κουράστηκα να σας βλέπω να χάνετε»

bet365

Συνεχίζουν να βγαίνουν ιστορίες γύρω από τον τεράστιο Κόμπι Μπράιντ στο ντοκιμαντέρ του Netflix για την Redeem Team του 2008.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix για την Redeem Team του 2008 στους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο έκανε πρεμιέρα χθες και την τιμητική του έχει ο Κόμπι Μπράιαντ που πλέον βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων με την κορούλα του, αλλά όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ θα τον έχουν για πάντα στην καρδιά τους.

Ο Μπούζερ διηγήθηκε μια ιστορία, η οποία δείχνει την επιμονή του Black Mamba και την τρέλα που έχει για το μπάσκετ. Όταν η Team USA ήταν στο Λας Βέγκας, για την προετοιμασία της, οι παίκτες αποφάσισαν να πάνε σε κλαμπ της πόλης μέχρι τις 6 τα ξημερώματα και στην επιστροφή τους έπεσαν πάνω στον Κόμπι που εκείνη την ώρα πηγαινε γυμναστήριο. Μάλιστα σιγά-σιγά ακολούθησαν το παράδειγμα και άλλοι παίκτες της ομάδας.

Τώρα έρχεται στο φως άλλη μια ιστορία για τον Κόμπι, την οποία διηγήθηκε ο Καρμέλο Άντονι. Ο Μέλο προσπαθούσε να πείσει τον Κόμπι να είναι μαζί τους στην Team USA το 2008, λέγοντας του «δεν θέλουμε τον Κόμπι των Λέικερς, αλλά τον Κόμπι της Team USA». Ο Κόμπι απάντησε αμέσως λέγοντας: «το κατάλαβα. Είμαι μέσα. Κουράστηκα να σας βλέπω να χάνετε».

Οι ΗΠΑ τότε είχαν αποτύχει να πάρουν το χρυσό τόσο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας όσο και στο Παγκόσμιο στην Ιαπωνία για να έρθει ο Κόμπι το 2008 και να τους επαναφέρει στην κορυφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα