Γκριν για Πουλ: «Τον στήριξα όταν τον έστειλαν στη G-League, δεν φεύγει η αγάπη»

Γκριν για Πουλ: «Τον στήριξα όταν τον έστειλαν στη G-League, δεν φεύγει η αγάπη»

Νίκος Καρφής
Γκριν για Πουλ: «Τον στήριξα όταν τον έστειλαν στη G-League, δεν φεύγει η αγάπη»

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για τη σχέση που έχει όλα αυτά τα χρόνια για τον Πουλ, μετά το περιστατικό με τη γροθιά που του έριξε.

Από τότε που έγινε γνωστή η διαμάχη του Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να πιαστούν στα χέρια, επικρατεί αναστάτωση στον οργανισμό των Γουόριορς. To πράγμα έγινε ακόμα πιο περίπλοκο μετά το video του TMZ με τη στιγμή της επίθεσης του Γκριν στον Πουλ και της γροθιάς που του έριξε.

Mάλιστα ο YouTuber και boxer, Τζέικ Πολ προκάλεσε τον Ντρέιμοντ και θέλει να βρεθεί μαζί του στο ρινγκ, προσφέροντας του και 10 εκατ. δολάρια για να αποδεχθεί. Μετά από όλο αυτό του... σούσουρο που έχει δημιουργηθεί ο κορυφαίος αμυντικός των πρωταθλητών, αποφάσισε να αφήσει προσωρινά τους Γουόριορς για να ηρεμήσει και να επουλωθούν οι «πληγές» του καυγά με τον Πουλ.

Ο Ντρέιμοντ μίλησε για τον Πουλ και τη σχέση που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, αναφέροντας πως τον υποστηρίζει από την πρώτη μέρα. «Υπάρχει λόγος που η θέση του Πουλ στα αποδυτήρια είναι δίπλα στη δική μου από την πρώτη μέρα. Υποστήριξα τον Τζόρνταν όταν τον έστειλαν στη G-League , τότε που κανείς δεν πίστευε ότι θα έχει μια ευκαιρία. Η αγάπη μου για αυτόν δεν σταματά», ανέφερε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα