Γουεμπανιάμα: «Οι Αντετοκούνμπο και Ντουράντ οι αγαπημένοι μου παίκτες» (vid)

Γουεμπανιάμα: «Οι Αντετοκούνμπο και Ντουράντ οι αγαπημένοι μου παίκτες» (vid)

bet365

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έγινε το κέντρο του κόσμου στο Λας Βέγκας. Μιλώντας στο ESPN, αφού αποκάλυψε το πραγματικό ύψος του, πρόσθεσε ότι οι παίκτες που θαυμάζει είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κέβιν Ντουράντ.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Είναι ένα τεράστιο κορμί. Που ξέρει να παίζει μπάσκετ. Η παρουσία του στο Λας Βέγκας, όπου η γαλλική Μετροπολιτάν έδωσε δυο φιλικά προετοιμασίας απέναντι στην G-League Ignite, μετέτρεψε την πόλη της αμαρτίας, στο κέντρο του μπασκετικού κόσμου.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεών του, ο Γάλλος θέλησε να παρακολουθήσει το φιλικό ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, το οποίο έγινε επίσης στο Βέγκας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μίλησε και στο ESPN. Τι είπε; Αρχικά ότι ο ύψος του είναι 2.20, δίχως να φοράει παπούτσια! Όταν ο πρώην προπονητής και νυν σχολιαστής στο ESPN, Μαρκ Τζάκσον τον ρώτησε σε ποιον παίκτη θέλει να μοιάσει, ο Γουεμπανιάμα είχε την απάντηση: «Θέλω να γίνω εγώ, να μη μοιάζω σε κανέναν άλλον. Αλλά αν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι αγαπημένοι μου παίκτες, ο Γιάννης και ο KD. Είναι οι αγαπημένο μου αυτή τη στιγμή».

@Photo credits: YouTube
 

NBA Τελευταία Νέα