Χάουαρντ: «Ο GM των Λέικερς είπε ότι δεν ήμουν ο ίδιος Ντουάιτ πια, έπρεπε... να το βουλώσω» (vid)

Χάουαρντ: «Ο GM των Λέικερς είπε ότι δεν ήμουν ο ίδιος Ντουάιτ πια, έπρεπε... να το βουλώσω» (vid)

Χάουαρντ: «Ο GM των Λέικερς είπε ότι δεν ήμουν ο ίδιος Ντουάιτ πια, έπρεπε... να το βουλώσω» (vid)

bet365

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τις σκληρές κουβέντες που άκουσε από τον GM των Λέικερς πριν επιστρέψει στην ομάδα το 2019/20.

O Ντουάιτ Χάουαρντ παραχώρησε μία μακροσκελή συνέντευξη μέσω του podcast "All The Smoke" αναφερόμενος στην περίοδο που διανύει ως free agent με τη σκέψη... στο WWE, σε διάφορες ιστορίες από την μπασκετική του καριέρα, αλλά και το τί συνέβη στο Λος Άντζελες.

NBA, Ντουάιτ Χάουαρντ: Αναζητά ομάδα στο NBA, αλλά... ανοίγει την πόρτα του WWE

Ακόμη και αν δεν ήταν ο παίκτης που διέπρεψε στο Ορλάντο με τους Μάτζικ, η αλήθεια ήταν ακόμη πιο σκληρή όταν ειπώθηκε από τον GM των Λέικερς, Κερτ Ράμπις, προτού υπογράψει για δεύτερη φορά το 2019/20. Τη χρονιά της φούσκας...

«Δεν έχω πει σε κανέναν αυτή την ιστορία, εκτός από τους κοντινούς μου ανθρώπους... Όταν πήγα στους Λέικερς τη δεύτερη φορά και γνώρισα τον GM μαζί με άλλους 3-4 παίκτες, τον Ρόντο, τον Άντονι Ντέιβις κτλ. ο Κερτ μου είπε "δεν είσαι ο Ντουάιτ Χάουαρντ πια και θα περιμένω να είσαι ξανά αυτός όταν έρθεις στην ομάδα".

Και με πλήγωσε, σκέφτηκα "φίλε, πώς υποτίθεται ότι θέλεις να είμαι ο εαυτός μου;". Οπότε έπρεπε να το... βουλώσω και να κάνω ό,τι μου ζητηθεί και να μην αφήσω τίποτα να με επηρεάσει από το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ήταν πραγματικά δύσκολο!... Αν έλεγα κάτι και ανοιγόμουν για την κατάσταση θα τα έκανα χειρότερα, ο κόσμος μιλούσε...».

Νωρίτερα στη συζήτηση ο βετεράνος ψηλός εξέφρασε το παράπονό του για την αντιμετώπιση που έχει αυτή τη στιγμή από τις ομάδες της Λίγκας λέγοντας πως αισθάνεται ότι «καμία δεν θα μου επιτρέψει πραγματικά να παίξω. Αυτή την αίσθηση έχω από την τελευταία περίοδο με τους Λέικερς.

Ένιωσα ότι έκανα πολλά για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και θα μπορούσα να έχω μία θέση και παραπάνω λεπτά, αλλά δεν έγινε! Το να κάνω πάλι σκληρή προπόνηση το καλοκαίρι για να κάτσω στον πάγκο και να μην βοηθήσω κάποιον να κερδίσει δεν με γεμίζει. Έχω χάσει ρυθμό στον πάγκο... Θέλω να είμαι στην κορυφή, ακόμη μπορώ να παίξω!».

 

NBA Τελευταία Νέα